Όλη η αλήθεια για την απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη από το Πρωινό Μας - Η ανάρτηση που έκανε

«Το κάστρο έπεσε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εκτός της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 15/2 η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Καλημέρα. Καλωσορίσατε ομορφιές μου. Καλημέρα στην όμορφη παρέα, η Αφροδίτη μας είναι λίγο αρρωστούλα, περαστικά από όλους μας, το είχε πει και λίγο χθες ότι δεν ένιωθε καλά» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

Ο λόγος που απουσίαζε σήμερα 15/2 η Αφροδίτη Γραμμέλη από το Πρωινό Μας

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι θετική στον κορωνοϊό, οπότε και τις επόμενες ημέρες δεν θα βρίσκεται στο πόστο της στο «Πρωινό μας» μιας και πρέπει να κάτσει καραντίνα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

«Το κάστρο έπεσε. Covid 19. Ραντεβού σε 5 ημέρες», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ο λόγος που απουσίαζε σήμερα 15/2 η Αφροδίτη Γραμμέλη από το Πρωινό Μας 

Οι δύσκολες στιγμές της

Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξομολογήθηκε πως είχε κακοποιητική σχέση. Δεν υπήρχε χειροδικία στην δική της περίπτωση, ωστόσο ταυτίστηκε με την Άννα Μαρία Βέλλη καθώς κι εκείνη άργησε να φύγει και δικαιολογούσε τα πάντα στην αρχή.

«Τα λέτε όλα πολύ θεωρητικά, σας το λεω εγώ από προσωπική εμπειρία. Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι με χειροδικία. Ταυτίστηκα μαζί της γιατί περιέγραψε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αργείς πολύ να φύγεις από αυτό κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Ότι δικαιολογείς στην αρχή. Και τα ψαξίματα του κινητού και τα βρισίδια και τις απειλές και τις προσβολές. Πρέπει να φεύγουμε αμέσως. Αυτό για εμένα είναι το βασικό μήνυμα. Αμέσως κορίτσια. Δεν υπάρχει δικαιολογία, αν το κάνει μία, θα το κάνει και δεύτερη και χειρότερα», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.