«Σύντομα θα σας πω τι είχα...» - Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου μέσα από το νοσοκομείο 

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εκτός της εκπομπής Πρωινό αλλά και από τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρία Κορινθίου, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (14/2) η ίδια είχε ανακοινώσει στον αέρα της εκπομπής πως θα μείνει εκτός για λίγες μέρες. «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας. Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Μαρίας Κορινθίου.

«All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω» έγραψε στο instastory που έκανε λίγες ώρες μετά μέσα από το νοσοκομείο -δείτε το εδώ.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 15/2 έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει τον γιατρό της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου μέσα από το νοσοκομείο

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω: «Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν». Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ´ όλα! Σύντομα θα σας πω τι είχα…. μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα( δεν μπορώ ακόμα), θα σας στειλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε «Μαράκι μας» …πετάω» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Κορινθίου.