Είναι μαζί 10 μήνες και από μέρα σε μέρα θα γεννήσει - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Στέλιου Λεγάκη με την Ειριάννα Συρίγου

Είναι τρελά ερωτευμένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είναι μαζί 10 μήνες και από μέρα σε μέρα θα γεννήσει - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Στέλιου Λεγάκη με την Ειριάννα Συρίγου

Ο Στέλιος Λεγάκης έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, καθώς με την συγκινητική του ιστορία για την απώλεια του πατέρα του, αλλά κυρίως εξαιτίας της φωνής του, έγινε πολύ αγαπητός στο κοινό και μετά το τέλος του σόου ο ίδιος συνέχισε την καριέρα του στο τραγούδι και έχει διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία μέχρι τώρα.

Ο καλλιτέχνης αυτό το διάστημα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, διότι σε λίγες ημέρες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την προτίμηση του μέλλοντα μπαμπά για το φύλο του μωρού). Μπορεί να γνωρίστηκε μόλις πριν δέκα μήνες με την καλή του, Ειριάννα Συρίγου, ωστόσο είναι τρελά ερωτευμένοι και είναι έτοιμοι για το νέο βήμα στη ζωή τους. Μάλιστα, σχεδιάζουν και τον γάμο τους.

Η διαφορά ηλικίας του Στέλιου Λεγάκη με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Οι δυο τους, την Πέμπτη 16/2 μίλησαν στην κάμερα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA και αναφέρθηκαν στην σχέση τους και στο μωρό που περιμένουν, ενώ αποκάλυψαν δημόσια και ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους.

«Νιώθω τέλεια! Γίνομαι για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή μου. Αλλάζουν όλα τόσο γρήγορα, κοντεύει και έχω τρελαθεί», είπε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης και συνέχισε: «Με την Ειριάννα είμαστε 10 μήνες. Από την πρώτη μέρα που βγήκαμε, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι, δεν έχουμε σταματήσει να είμαστε μαζί».

«Δεν περίμενα ότι θα κάναμε τόσο γρήγορα παιδί, η αλήθεια είναι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, οπότε…Έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας», εξομολογήθηκε έπειτα η Ειριάννα Συρίγου, με τον τραγουδιστή να τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή του αν δεν είχε δίπλα του «μια γυναίκα με Γ κεφαλαίο».

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Το ζευγάρι βαδίζει με ταχείς ρυθμούς προς τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας και ανυπομονούν το παιδί τους να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Κορύνας Μανταγάρη, το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι.

Η χαρά τους όπως φαίνεται σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ θα είναι και διπλή, καθώς σχεδιάζουν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα μετά τον τοκετό, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε διπλό μυστήριο, δηλαδή γάμο και βάφτιση μέσα στη νέα χρονιά.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Στέλιος Λεγάκης & Ειρηάννα Συρίγου