Στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω με γυαλιά ηλίου να κρύβουν το πρόσωπό της - Η έξοδος της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο Γλύξμπουργκ

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 15/2 βρέθηκαν στην Αθήνα ξανά η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ μαζί με τα τρία παιδιά τους, για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε λίγες ημέρες, παρά την κατάσταση της υγείας της συζύγου του (δείτε εδώ την αλήθεια για την μάχη που δίνει).

Εκείνος δεν θέλησε να κάνει πολλές δηλώσεις και όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα απάντησε: «Όπως πάντα, εδώ θα είμαστε», ενώ όσον αφορά την πληροφορία ότι θα πραγματοποιήσει μια αγορά ακινήτου δήλωσε: «Δεν έχω πολλά να πω γι’ αυτό, ευχαριστώ πολύ».

Όλη η οικογένεια, λοιπόν, μένει σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ωστόσο την Πέμπτη 16/2 το ζευγάρι άφησε πίσω τα παιδιά του και αναχώρησαν οι δυο τους μπαίνοντας στο αμάξι τους διακριτικά.

Η κάμερα του youweekly.gr, όμως, βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τη στιγμή που εκείνος ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί, φορώντας ένα σκούρο γκρι κοστούμι με γιλέκο, αλλά χωρίς γραβάτα, ενώ εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα, με γυαλιά στο πρόσωπο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν στους ώμους της.

Φωτογραφίες από την έξοδο του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ από το ξενοδοχείο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κατευθύνθηκαν προς την λεωφόρο Συγγρού και φαίνεται πως σκοπεύουν να βρεθούν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα πραγματοποιηθεί και το μνημόσυνο.

Παύλος Γλύξμπουργκ Μαρί Σαντάλ

Μαρί Σαντάλ

Η ανακοίνωση της οικογένειας για το μνημόσυνο και οι 250 προσκεκλημένοι

Το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας (δείτε την εδώ).

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή Πρωινό, τα εισιτήρια όλων των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας κόστισαν περίπου 26.500 χιλιάδες ευρώ, καθώς είναι εισιτήρια α’ θέσης με γνωστή αεροπορική εταιρία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Σάββατο 18/2, στις 11 π.μ. θα τελεστεί το μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών με προσκεκλημένους 250 άτομα και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος καφές και ελαφρύ γεύμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.