«Έγινε λόγω...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την αλλαγή της εκπομπής Mega Καλημέρα

«Δεν θα γίνει κάτι άλλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έγινε λόγω...» - Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την αλλαγή της εκπομπής Mega Καλημέρα

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αλλαγή που θα γίνει στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης).

Συγκεκριμένα, η πρωινή εκπομπής του σταθμού της Συγγρού θα παίζει στον αέρα με μια ώρα λιγότερη και ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το λόγο.

Η αποκάλυψη του Τσουρού για το Mega Καλημέρα

«Μία ώρα λιγότερο εκπομπή. Τι αλλαγές; Αυτό που κάναμε, θα κάνουμε κι από Δευτέρα. Δεν θα γίνει κάτι άλλο. Ούτως ή άλλως γίνεται λόγω επικαιρότητας, εκλογών. Για να μην έχετε απορία, το ξέραμε από πέρυσι ότι θα γίνει αυτό και θα είμαστε λιγότερο στην προεκλογική περίοδο.

Από την στιγμή που θα υπάρχει μια τετράωρη ενημερωτική εκπομπή, εμείς θα είμαστε δύο ώρες παρά κάτι και θα πρέπει να καλύπτουμε την ψυχαγωγία. Αυτό που κάνουμε πάντα καλά. Είναι νωρίς ακόμα για συζητήσεις για του χρόνου. Δεν ξέρω η Ελεονώρα, εγώ πάντως δεν έχω αρχίσει. Η προτεραιότητα είναι στο κανάλι στο οποίο βρίσκεσαι» δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

Η συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη

Μιλώντας στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 4/2 αναφέρθηκε, στην καριέρα του, στην συνεργασία με την Ναταλία Γερμανού, στην τωρινή του με την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε τις προτάσεις που του έχουν γίνει, ενώ μίλησε και για την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει μόνος του.

«Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για την επόμενη σεζόν. Η εκπομπή είναι μία εκπομπή που περνάμε πολύ καλά αλλά με έχει κουράσει το πρωινό ξύπνημα. Εάν είναι οι συνθήκες κατάλληλες θα συνεχίσω. Θέλω να ξέρω και ποιος θα είναι ο ρόλος μου γιατί βάζω και όρια γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και καλούς φίλους. Έχουμε μία ανοιχτή σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη, θα πούμε κάτι που μας έχει ενοχλήσει.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανθρώπους αλλά η Ναταλία Γερμανού έχει μία μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, έμαθα πολλά, έγινα καλύτερος. Μου λείπει η Ναταλία αλλά δεν έχω πει ότι θέλω να γυρίσω.

Και με τη Φαίη πέρασα πολύ ωραία και είναι η αρχή της ψυχαγωγίας. Από τον Γιώργο Λιάγκα δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση. Τα καλά του τα έχω πάρει τηλεοπτικά, τα κακά του όχι. Δεν θα μου φαινόταν άσχημα να δουλέψω μαζί του τηλεοπτικά.

Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν προτάσεις να αναλάβω κάτι δικό μου αλλά μετά από συζητήσεις και καραμπόλες τύγχανε να είμαι σε άλλη εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά.