«Όταν ήρθε στη ζωή μας λαχτάρησε...» - "Λύγισε" για τον γιο του στον αέρα του Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Η σπάνια εξομολόγηση του δημοσιογράφου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν ήρθε στη ζωή μας λαχτάρησε...» -

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 16/2 έγινε μεγάλο γλέντι, καθώς είναι τσικνοπέμπτη και ολόκληρη η ομάδα, μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασαν υπό τους ήχους και τα τραγούδια της Χαράς Βέρρα και του Γιάννη Καψάλη.

Το πλατό γέμισε με κομφετί, χρώματα, στολές και αποκριάτικο στολισμό, εφόσον σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και το καρναβάλι και δεν σταμάτησαν να χορεύουν καθ' όλη τη διάρκεια, ανεβάζοντας και την διάθεση του κοινού.

Συγκινημένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τον γιο του στον αέρα του Super Κατερίνα

Λίγο πριν τελειώσει, όμως, η εκπομπή, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ένας από τους συνεργάτες της παρουσιάστριας στο κανάλι, βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί δημόσια στον γιο του, τον Αντώνη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του και μόλις έκλεισε τα 5 (δείτε εδώ το βίντεο με τα δύο του παιδιά).

Συγκινημένος, λοιπόν, αφού ξεστόμισε τα "χρόνια πολλά", αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν γεννήθηκε, μία περιπέτεια που τάραξε και προκάλεσε πολύ μεγάλο άγχος στον δημοσιογράφο και την σύζυγό του.

Παρόλα αυτά, πλέον όλα είναι καλά και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, γι' αυτό και ο περήφανος μπαμπάς είναι ευγνώμων που μπορεί να αγκαλιάζει το παιδί του καθημερινά και να περνά πολύτιμο χρόνο μαζί του, όταν το επιτρέπει και η δουλειά του, φυσικά.

«Ένα μεγάλο χρόνια πολλά στον λεβέντη μου, τον Αντώνη που γίνεται 5, γιατί όταν ήρθε στη ζωή μας λαχτάρησε για αρκετό καιρό» είπε χαρακτηριστικά και όλοι του ευχήθηκαν με την σειρά τους.