Μπροστά σε ολόσωμο καθρέφτη στο γυμναστήριο - Το σώμα της Ζωής Δημητράκου μετά τη γέννα του 2ου παιδιού της

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζωή Δημητράκου
Instagram / Ζωή Δημητράκου

Η Ζωή Δημητράκου πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα έχει παρέα το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο). Μπορεί η ζωή της να έχει αλλάξει από τότε, καθώς το να φροντίζεις και να μεγαλώνεις δύο παιδιά δεν είναι εύκολο, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως το απολαμβάνει και έχει βρει τους ρυθμούς της.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει επαναφέρει και κομμάτια από την προηγούμενη ρουτίνα της, εντάσσοντας ξανά την γυμναστική στη ζωή της, στην προσπάθειά της να δει το σώμα της όπως ήταν και πριν την γέννα, αλλά κυρίως για να αισθάνεται όμορφα εκείνη με τον εαυτό της.

Το σώμα της Ζωής Δημητράκου 2,5 μήνες μετά τη γέννα του 2ου παιδιού της

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της από το γυμναστήριο, όπου πόζαρε σε ολόσωμο καθρέφτη δείχνοντας την εικόνα της και πως πραγματικά είναι το κορμί της 2,5 μήνες μετά τον τοκετό.

«Η καλή μέρα ξεκινάει με ένα 4k τρέξιμο. 2,5 μήνες #Postpartum και σιγά σιγά επανέρχομαι! 6 μέρες την εβδομάδα τρέξιμο και βάρη (εκτός απρόοπτων… με 2 μωράκια δεν μπορείς να είσαι πάντα συνεπής!) Αν μπορώ λοιπόν εγώ μετά από 2 εγκυμοσύνες μέσα σε 2 χρόνια .. τότε σίγουρα μπορείς και εσύ! Βάλε στόχο και πάμε δυνατά», έγραψε μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης και πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει το γεγονός πως είναι σαν να μην έκανε ποτέ παιδιά.

Ζωή Δημητράκου σώμα
Instagram / Ζωή Δημητράκου

Ζωή Δημητράκου σώμα τοκετός
Instagram / Ζωή Δημητράκου

Πώς λένε τον πρωτότοκο γιο της

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν από δύο χρόνια η Ζωή Δημητράκου και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι ο πρώτος καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Η ευχάριστη είδηση είχε γίνει γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς η ίδια είναι αρκετά ενεργή και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 8/11 θέλησε να κάνει την πρώτη βόλτα με τον ενός μηνός γιο της και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Σήμερα ο Λεωνίδας μας έχει γενέθλια παιδιά! 1 μήνας απόλυτης ευτυχίας… ευτυχίας που σαν και αυτή δεν είχε νιώσει η ψυχή μας μέχρι τώρα!

Το γιορτάσαμε λοιπόν με την πρώτη επίσημη μεγάλη βόλτα μας στη μαρίνα του Φλοίσβου! Και εννοείται οι ευχές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και μας κάνουν πολύ χαρούμενους!!!».