Με λουκάνικα και μπριζόλες στην αυλή του MEGA: «Είπαμε να το γλεντήσουμε» - Φανερά ενθουσιασμένη η Ελένη Μενεγάκη

Τσικνοπέμπτη με τα όλα της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με λουκάνικα και μπριζόλες στην αυλή του MEGA: «Είπαμε να το γλεντήσουμε» - Φανερά ενθουσιασμένη η Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί τις προάλλες να είδαμε τους παρουσιαστές των εκπομπών να βγαίνουν live στα χιόνια για να πραγματοποιήσουν την μετάδοση και να μη χαθεί καμία εκπομπή, παρόλα αυτά σήμερα, την Πέμπτη 16/2, επειδή είναι η γνωστή σε όλους Τσικνοπέμπτη και όλος ο κόσμος έχει ετοιμάσει τις ψησταριές του και ψήνει από το πρωί, δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάποια άλλη έναρξη για οποιονδήποτε παρουσιαστή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "πετάχτηκε" μέχρι και σε αντίπαλο κανάλι για να ψήσει με τους συναδέλφους της, αφήνοντας άφωνους τους πάντες με την κίνησή της.

Έτσι, λοιπόν, και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά την "Ελένη" και το πρώτο πλάνο που έδειξε η κάμερα ήταν οι μπριζόλες και τα λουκάνικα που ετοίμαζε ο Γιώργος Τσούλης στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Τσικνοπέμπτη με τα όλα της για την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι του MEGA

Το χαίρεται η ψυχή τους, λοιπόν, και μάλιστα, η ίδια αναφώνησε χαρακτηριστικά: «Και να θες να ξεφύγεις δε γίνεται. Αυτή είναι η ημέρα που να μη θες να φας κρέας, θα φας. Θα φας και θα το ευχαριστηθείς. Είναι μέσα στα έθιμά μας, μέσα στις συνήθειες μας», και αμέσως μετά έβαλε τα γυαλιά ηλίου της λέγοντας: «Δεν περιμέναμε ότι σήμερα θα έχει τόσο καλό καιρό…είπαμε να βγούμε να το γλεντήσουμε».

Δίπλα της βρισκόταν και Σάββας Πούμπουρας που φορούσε αποκριάτικο καπέλο, ενώ όλος ο στολισμός θύμιζε το καρναβάλι που έρχεται.

Και αφού έψησαν, μπήκαν όλοι μέσα ξανά στο στούντιο και άρχισαν να διασκεδάζουν με τα τραγούδια της Στελλίνας Κονιτοπούλου, η οποία έφερε νησιώτικο αέρα!