Θα πάει για δεύτερη σεζόν η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη; - Το ραντεβού του με τον ΑΝΤ1

Όλα όσα είπαν στον αέρα του "ελένη"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (16/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «ελένη» αναφέρθηκαν στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδης, «Σέρρες» που πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η μεταγραφή της από το ΑΝΤ1+ στο ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τον λόγο).

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο επίκεντρο της εκπομπής «Ελένη» καθώς όπως θα ακούσετε από το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, ο ηθοποιός και σεναριογράφος φέρεται να είχε ραντεβού με το κανάλι του Αμαρουσίου, για να συζητήσουν εάν θα συνεχίσει σε επόμενο κύκλο.

Θα προχωρήσει σε ανανέωση ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον ΑΝΤ1

Οι φήμες ίσχυαν και ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, έδωσε τα χέρια για να γυριστεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σέρρες» ενώ ο πρώτος αναμένεται να μεταδοθεί σε λίγο καιρό από την ελεύθερη συχνότητα του καναλιού.

Παρά την απώλεια του πρωταγωνιστή Πάνου Νάτση, η σειρά φαίνεται ότι θα συνεχίσει και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις της Ντάνης Γιανακοπούλου για τον χαμό του Πάνου Νάτση και την σειρά "Σέρρες"

«Δεν το βλέπω, δεν αντέχω. Ένα τρέιλερ έχω δει, έκλαιγα για δύο μέρες και δεν μπόρεσα να δω επεισόδιο, δεν μπόρεσα… Και δεν ξέρω πότε θα δω. Είναι πολύ δύσκολο. Ξεκινήσαμε μαζί στο Θέατρο Τέχνης, ήμασταν συμφοιτητές.

Ο Πάνος ήταν συνοδοιπόρος και στη ζωή και στο θέατρο, σε όλη αυτή τη διαδρομή. Όταν κυνηγάς ένα όνειρο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, δένεσαι τόσο πολύ με έναν άνθρωπο που… Κρατάς έναν άνθρωπο από το χέρι και στηρίζει ο ένας τον άλλον».