Σείστηκε ολόκληρο το MEGA - Το "καυτό" τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σείστηκε ολόκληρο το MEGA - Το

Η σημερινή (16/2) εκπομπή του MEGA, Ελένη, ξεκίνησε με πολύ κέφι και ενθουσιασμό από όλη την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, καθώς είναι Τσικνοπέμπτη και αυτό σημαίνει πως οι ψησταριές "καίνε" από το πρωί, ενώ όλοι είναι ντυμένοι με αποκριάτικες στολές.

«Και να θες να ξεφύγεις δε γίνεται. Αυτή είναι η ημέρα που να μη θες να φας κρέας, θα φας. Θα φας και θα το ευχαριστηθείς. Είναι μέσα στα έθιμά μας, μέσα στις συνήθειες μας», και αμέσως μετά έβαλε τα γυαλιά ηλίου της λέγοντας: «Δεν περιμέναμε ότι σήμερα θα έχει τόσο καλό καιρό…είπαμε να βγούμε να το γλεντήσουμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην έναρξη.

Το τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Έπειτα, μπήκαν όλοι στο στούντιο και χόρεψαν υπό τους ήχους και τα τραγούδια της Στελλίνας Κονιτοπούλου, αλλά αφού τελείωσε η μουσική, επέστρεψαν στην κανονική ροή του προγράμματος (δείτε εδώ το "κράξιμο" που έριξε ο Ουγγαρέζος στην Χριστοπούλου).

Φαίνεται, όμως, πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν βγήκαν ποτέ από το mood της γιορτής και την ώρα που θα "έπαιζε" η στήλη του δεύτερου, η πρώτη "μπούκαρε" μπροστά στην κάμερα και άρχισε να χορεύει μαζί του τσιφτετέλι, κουνώντας το κορμί της με τον "Έβδομο ουρανό" του Λευτέρη Πανταζή. Συνεργάτες και τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν για τα καλά και φαίνεται πως οι δυο τους πέτυχαν να περάσουν στο κοινό αυτή την ευχάριστη διάθεση, ξεχνώντας όλα τα προβλήματα.