Γενέθλια για την Έλενα Τσαβαλιά - Οι τρυφερές ευχές του Μάρκου Σεφερλή

Η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική είναι η σημερινή 16/2 μέρα για την Έλενα Τσαβαλιά, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Φυσικά, όχι μόνη, αλλά με οικογενειακά και φιλικά της πρόσωπα, ανάμεσα σε αυτούς εννοείται ο γιος τους (ο οποίος πρόσφατα είχε γιορτή) και ο σύζυγός της, Μάρκος Σεφερλής.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του και δημόσια για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Χάρη.

Οι τρυφερές ευχές του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά για τα γενέθλιά της

«Χρόνια πολλά στη σύζυγο, τη μάνα, τον άνθρωπο Έλενα Τσαβαλιά! Χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα υγεία κι εμείς θα φροντίζουμε να είσαι πάντα χαρούμενη, χαμογελαστή κι ευτυχισμένη! Γιατί χωρίς εσένα…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μάρκος Σεφερλής.

Η πρώην σύζυγος του που ελάχιστοι θυμούνται

Αναντίρρητα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, οι οποίοι πέρα από σύζυγοι και γονείς του Χάρη, είναι και συνεργάτες. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ συχνά μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στιγμές από την ζωή και την δουλειά τους.

Ωστόσο, λίγοι θυμούνται πως ο Μάρκος Σεφερλής υπήρξε παντρεμένος πριν προχωρήσει με την Έλενα Τσαβαλιά, μιας και ήταν ζευγάρι με την Έλσα Μιχαλακοπούλου, με τον οποία χώρισαν αρκετά άσχημα.

Την περίοδο εκείνη, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό συνάδελφο και συνεργάτη τους. Μετά από χρόνια τη σεζόν 2014-2015 κι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε μαζί με την νυν σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel “MEGA Με Μία” είχε αποκαλύψει πως για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, και ο λόγος που το έκανε, ήταν διότι δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Οι δυο τους από το 2003-δεν είναι μαζί. Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

 Η πρώην σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή