Η απομόνωση και η οικονομική καταστροφή - Με τι ασχολείται ο γιος της Νόρας Βαλσάμη, Έρικ

Έτσι συντηρεί την μητέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο γιος της Νόρας Βαλσάμη και του αείμνηστου Ερρίκου Ανδρέου, Έρικ, "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή του, εβδομάδες μετά το θάνατο του πατέρα του, μιλώντας για τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει η οικογένεια του η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με τον πλειστηριασμό.

«Δεν ξέρω ούτε κι εγώ ποιοι μας οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή. Οδηγηθήκαμε σε αυτή την κατάσταση. Είναι σαν μια αόρατη πίεση που λέει: “Μη μιλάς, σκάσε, άκου”. Εμείς ως οικογένεια είμαστε καλοί άνθρωποι. Ο πατέρας μου βρέθηκε να είναι στην αιχμή του δόρατος ενός γεγονότος (σ.σ.: πλειστηριασμός), με αποτέλεσμα να ανασταλούν όλα τα δεδομένα μας ως οικογένεια.

Έπειτα από αυτό το γεγονός φαίνεται σαν να μη μετράνε οι ταινίες του πατέρα μου, οι ταινίες όπου έχει παίξει η μητέρα μου και τα δεκάδες θεατρικά έργα. Σχεδόν έφτασα 50 ετών και η μητέρα μου 75. Δεν ξέρω τι άλλο θέλουν από εμάς! Θεωρώ ότι απλά ήθελαν να καταστρέψουν την οικογένειά μας. Και μάλλον το κατάφεραν», ήταν μερικά από τα συγκλονιστικά του λόγια - δείτε εδώ την κραυγή αγωνίας που έβγαλε μέσα από την συνέντευξη του.

Με τι ασχολείται όμως ο γιος της Νόρας Βαλσάμη

Όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος φροντίζει την μητέρα του η οποία έχει αρκετά προβλήματα με την υγεία της. Έχει κινητικά προβλήματα και δεν μπορεί να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα. Μάλιστα, ζουν από την σύνταξη που παίρνει.

Έχει γίνει γνωστό όμως πως ο Έρικ Ανδρέου ασχολείται και με την μουσική. Συγκεκριμένα εργάζεται ως dj εδώ και πολλά χρόνια και σήμερα παλεύει μόνος του να φροντίζει την μητέρα του, μένοντας μόνιμα στην Σύρο.

Ο πλειστηριασμός του σπιτιού τους στην Ραφήνα

Να σημειώσουμε πως το 2018 έγινε γνωστή η είδηση ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών στις τράπεζες και ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα.

Όπως τόνισε ο Έρικ Ανδρέου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους: «Ααγκαστήκαμε μετά το θάνατο της γιαγιάς μου να μεταφερθούμε σε ένα πολύ μικρό εξοχικό, σπίτι εκεί στη Ραφήνα εκεί που είναι και η πρώτη μας κατοικία τώρα και άλλαξε η ζωή μας, γιατί απομακρυνθήκαμε από φίλους, από συγγενείς, από διάφορα. Έχουμε χάσει ένα μέρος του σπιτιού που ακόμα είναι ανοιχτό, όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Στεναχωριέται και άμα στεναχωρηθεί η μητέρα μου είναι σαν να έχει στεναχωρηθεί και ο Θεός για μένα».