Δίκη Πισπιρίγκου: «Πες στην που@@@ρα, θα τον γ@@@σω» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Αλέξη Κούγια στην αίθουσα του δικαστηρίου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Παρασκευή 17/2, συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία των τριών παιδιών της. Λίγο πριν ξεκινήσει, όμως, η δίκη συνέβη ένα αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια (δείτε εδώ πώς στόλισε τον Μάνο Δασκαλάκη).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μόλις ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης αντιλήφθηκε πως στην αίθουσα του δικαστηρίου βρισκόταν ένας δημοσιογράφος από την εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ίδιο, αλλά κυρίως τον δημοσιογράφο που συντροφεύει όλο αυτό το διάστημα την Ζήνα Κουτσελίνη στο Αλήθειες με την Ζήνα.

Σε εκείνον έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα και η ίδια η κατηγορούμενη (δείτε εδώ γιατί).

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Αλέξη Κούγια για τον Πέτρο Κουσουλό στη δίκη Πισπιρίγκου

«Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια» ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω περιστατικό συνέβη πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές.

Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό συμβαίνει ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο διάσημος ποινικολόγος, την Τετάρτη 11/1, κατά την εκπομπή του πρώτου στο ραδιόφωνο, όταν εκείνος καταπιάστηκε με τις τελευταίες εξελίξεις της ίδιας υπόθεσης, την ώρα που εξηγούσε ότι είχε ζητήσει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου, παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο ίδιος έκανε λόγο, λοιπόν, με έντονο ύφος για κατίνες, πράσινα παπούτσια ανεβάζοντας τους τόνους στα ύψη: «Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω», απάντησε τότε εκείνος.