Survivor all star: «Θα το πληρώσεις» - ''Σούσουρο'' στο instagram με την καυτή φωτογράφηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα το πληρώσεις» - ''Σούσουρο'' στο instagram με την καυτή φωτογράφηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στο σπίτι, που έχει ονειρευτεί να ζήσει μαζί με το Σπύρο Μαρτίκα, αφού το ζευγάρι πριν φύγει για το Survivor all star πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει.

Η κοπέλα, όπως είχαμε δει όλοι έκανε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια για προσωπικούς της λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και έτσι πλέον παρακολουθεί και μιλάει σε κάμερες για τον Μαρτίκα (δείτε εδώ όσα ανέφερε ο Μαρτίκας στον Άγιο Δομίνικο για το γάμο του με τη Βρισηίδα).

«Με βλέπεις και φαίνεται ότι μου λείπει πάρα πολύ. Το γιοφύρι της Άρτας είναι. Το χτίζουμε από το καλοκαίρι. Δουλεύω για να το φτιάχνω. Μαζί με την αδερφή του δουλεύουμε μαζί για να φτιάχνουμε το σπίτι όσο λείπει ο Σπύρος.

Όταν ο Σπύρος ήταν εδώ τα έκανε όλα αυτός και εγώ ασχολιόμουν με άλλα πράγματα για να μη με κουράζει και τώρα που λείπει λίγο με πληγώνει που τα φτιάχνω μόνη μου, γιατί είναι μία διαδικασία που την φτιάχνεις με τον σύντροφό σου. Αλλάξτε κανάλι, ούτε που με ενδιαφέρει. Λέει αλήθειες που σε κάποιους δεν αρέσε», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Να τονίσουμε εδώ, πως η παρουσία της Βρισηίδας στα social media είναι σχεδόν καθημερινή με την ίδια να δείχνει κομμάτια από την καθημερινότητα της, αλλά και από τον εαυτό της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, την είδαμε εν όψει των αποκριών σε μια διαφορετική εμφάνιση, με τη ίδια να επιλέγει να ντυθεί Joker, ρίχνοντας αυτόματα το instagram.

Η νέα ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο instagram

«Ότι έκανες άδικα…Θα το πληρώσεις δίκαια!!!», έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Βρισηίδα Ανδριώτου
vrisiida_andrio - instagram