Τους έβαλαν μαζί και τσακώθηκαν, τους χώρισαν και άρχισαν οι ζήλιες - "Χαμός" στα παρασκήνια του J2US με ζευγάρι του σόου

Μαζί στη ζωή, "ορκισμένοι εχθροί" στο παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τους έβαλαν μαζί και τσακώθηκαν, τους χώρισαν και άρχισαν οι ζήλιες -

Το Σάββατο 18/2 θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του Just The 2 of Us στο κανάλι του ALPHA, λίγους μήνες μετά το τέλος του μουσικού διαγωνισμού κατά την περασμένη σεζόν. Ο Νίκος Κοκλώνης περιμένει πως και πως για αυτή τη στιγμή, καθώς έχει καταφέρει να κλείσει πολύ δυνατά ονόματα, ενώ έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Μία από αυτές αφορά τον νέο κριτή που θα βρεθεί στο πλατό και μάλιστα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή (δείτε εδώ ποιος είναι), ενώ η δεύτερη αφορά ένα ζευγάρι που θα τραγουδήσει, αλλά δεν θα είναι μαζί. Ο παραγωγός επέλεξε να τους χωρίσει και να κάνει πιο ενδιαφέρον το σόου και αυτό φαίνεται πως πιάνει.

Το ζευγάρι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο J2US

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, έχουν ήδη ξεκινήσει τα προβλήματα ανάμεσα στα δύο αυτά πρόσωπα, διότι ο σύντροφος της επώνυμης, έχει ως παρτενέρ μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα και αυτό την έκανε να ζηλέψει.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως το αρχικό πλάνο ήταν να είναι μαζί ως ζευγάρι, αλλά επειδή η έντασή τους ήταν μεγάλη τους χώρισαν. Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε είναι η έκφραση που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση!

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο παρουσιαστής, μάλιστα, αποκάλυψε: "Ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του J2US. 18 ζευγάρια να ξέρετε. Μη δούμε και 20 μέχρι το Σάββατο! Θα έχουμε μια κανονική επιστροφή και δύο secret επιστροφές".