J2US: «Δε θα φύγω, θα κοιμηθώ στο...» - Η ψυχολογική κατάσταση του Κοκλώνη λίγο πριν την πρεμιέρα του show

Έκανε πολλές αποκαλύψεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Δε θα φύγω, θα κοιμηθώ στο...» - Η ψυχολογική κατάσταση του Κοκλώνη λίγο πριν την πρεμιέρα του show

Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο να κάνει ξανά πρεμιέρα, καθώς το Σάββατο 18/2 εκείνος και το Just the 2 of us θα βγαίνουν ξανά στον αέρα του Αlpha.

Τόσο ο παραγωγός - παρουσιαστής έχει μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία για το αποτέλεσμα, όσο και τα μέλη που, δούμε ως νέα ζευγάρια στο show (δείτε εδώ ποια guest κριτής θα κάθεται δίπλα στη Βανδή).

Σας βλέπουμε πια με άλλη άνεση απέναντι στον τηλεοπτικό φακό. Αισθάνεστε κι εσείς πιο σίγουρος για τον εαυτό σας;

Σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη άνεση από το πρώτο καλησπέρα που είχα πει στο Celebrity Travel! Εκείνο το πρώτο intro πρέπει να το είχαμε γυρίσει με τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη 20 φορές! Το θυμάμαι σαν χθες, αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να έχει περάσει ένας αιώνας!

Έχω κάνει 4 κύκλους J2US, ξεκινά ο 5ος σε λίγες μέρες και νιώθω ότι με τους τηλεθεατές πλέον γνωριζόμαστε. Με τους φίλους σου είσαι πάντα πιο χαλαρός, κάνεις πλάκα, ανοίγεσαι. Για μένα το Just είναι “το πάρτι μας”, και οι τηλεθεατές, που με τόσο μεγάλη χαρά και τόσο δυνατή συμμετοχή περνούν μαζί μας τα σαββατόβραδά τους, είναι οι φίλοι που συντονίζονται για να περάσουμε μαζί ακόμα μία ξεχωριστή βραδιά.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα λοιπόν, την Παρασκευή 17/2 ο Κοκλώνης έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα με τον ίδιο να κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για όσα θα δούμε από και στο εξής στο Just the 2 of us.

Οι υποσχέσεις του Νίκου Κοκλώνη για την πρεμιέρα του J2US

«Πλέον θα βλέπουμε το J2US σαν να είμαστε μέσα. Σαν το Avatar. 18 ζευγάρια, ούτε ένα ούτε δύο. Όλα ένα κι ένα. Δεν θα το πιστεύουν οι τηλεθεατές. Εμένα είναι το πάρτι μου. Νομίζω δεν θα φύγω από το πλατό, θα κοιμηθώ εκεί. Έχω ένα κακό εγώ κι οι άλλοι άνδρες, δεν έχουμε πολλές επιλογές σε ρούχα. Το χειρότερό μου είναι να βάφομαι και μετά να κάνω 5 ώρες μπάνιο να τα βγάλω από πάνω μου.

Εγώ περιμένω αύριο το ζευγάρι που θα τραγουδήσει το Γκαζόζα της Άννας Βίσση. Θα δώσω χιλιάδες δώρα αύριο, έρχομαι λες και είναι Πρωτοχρονιά! Πέρα από τα iphone, θα δώσουμε ένα αυτοκίνητο και άλλα πολλά», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.