Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι - Η τρυφερή ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου με τον σύζυγο και τον γιο τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο τον οποίο λατρεύουν (δείτε εδώ το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στην επέτειό τους). Η ίδια συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους και κάνει τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" και αυτό έκανε για άλλη μία φορά μέσα από το προφίλ της την Παρασκευή 17/2.

Πιο συγκεκριμένα, απαθανάτισε τον έρωτά της ζωής της με τον μικρό τους μπέμπη να παίζουν αγκαλιά, κρύβοντας φυσικά το πρόσωπο του μικρού, με τον πατέρα του όμως να φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πρόκειται για δύο γονείς που κάνουν τα πάντα για το παιδί τους και θέλουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί του, γι' αυτό και τα στιγμιότυπα αυτά είναι συχνά.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου με τον σύντροφο και τον γιο της στο κρεβάτι

Εριέττα Κούρκουλου σύζυγος παιδί
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Έτσι ανακοίνωσε στον καλό της ότι είναι έγκυος

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του συζύγου της και μία που είναι οι δυο τους αγκαλιασμένοι και αποκάλυψε μία ιστορία για το δώρο που ήθελε να του κάνει την ίδια ημέρα, αλλά το 2020 και γιατί δεν του το έδωσε ποτέ (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο τους).

«Αυτό το φορμάκι το αγόρασα για να το δώσω στον Βύρων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2020. Σπούδαζα στην Αμερική τότε και είχα σχεδόν δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ερχόταν το μωρό μας. Έκανα λάθος.

Το χάρτινο κουτάκι κρύφτηκε σε μια ντουλάπα στο διαμέρισμα όπου έμενα τότε και το άφησα εκεί όταν επέστρεψα στην Ελλάδα εσπευσμένα λόγω covid. Όταν μου έστειλαν τα πράγματά μου μήνες μετά, ήταν το πρώτο που αναζήτησα, αλλά μάταια. Ο χρόνος πέρασε, παντρευτήκαμε, μπήκαμε στο καινούριο μας σπίτι πακετάροντας και ξεπακετάροντας τα πάντα, αλλά το κουτάκι πουθενά.

Τέλη Ιουνίου του 2021 έρχεται η Νόρμα – η γυναίκα που με μεγάλωσε, με δάκρυα στα μάτια κρατώντας το κουτάκι στα χέρια της. “Το μωρό μας έρχεται” είπε. Δύο εβδομάδες μετά βγήκε θετική η χοριακή μου και του το ανακοίνωσα δίνοντάς του επιτέλους το κουτάκι.

Τρία χρόνια μετά την αγορά του, έχω τα δυο αγόρια μου αγκαλιά και έχουμε την υγεία μας. Αυτό είναι αρκετό για να γιορτάσω σήμερα, αύριο και κάθε άλλη ημέρα που θα έρθει», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Εριέττα Κούρκουλου σύζυγος

Εριέττα Κούρκουλου Άγιος Βαλεντίνος