«Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;» - Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη με τα μηνύματα που δέχεται για τον νεογέννητο γιο της

«Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;» - Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη με τα μηνύματα που δέχεται για τον νεογέννητο γιο της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ιωάννα Τούνη, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την νέα της καθημερινότητα με το μωρό της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η γνωστή επιχειρηματίας θέλησε να ξεσπάσει μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με αφορμή τον γιο της. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα έλαβε ένα μήνυμα από διαδικτυακό της φίλο, ο οποίος σχολίασε κάτω από ανάρτησή της, γράφοντας πως εκείνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου αφήνουν γυμνό το νεογέννητο αγοράκι τους για να πάρουν κάποια χορηγία.

Φυσικά, αυτό έκανε έξαλλη την Ιωάννα η οποία μέσα από το βίντεο που ανάρτησε θέλησε να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο και κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά της.

Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη με τα μηνύματα που δέχεται για τον γιο της

«Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα.

Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη και να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα. Θεούλη μου θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν να πέσει μια χλέπα στην μούρη αυτουνού. Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα -δείτε εδώ το βίντεο που νανουρίζει τον μικρό της τραγουδώντας... τον ύμνο του Ολυμπιακου!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης το πρωί της Τρίτης (14/2) μίλησε στο «Πρωινό μας» και είπε μερικά άκρως συγκινητικά λόγια για την οικογένεια του, με την Ιωάννα Τούνη και τον μικρό πιράνχας.

«Είναι μια χαρά η Ιωάννα, δόξα τω Θεώ. Στον θηλασμό, στο παιδί, σε όλα», σχολίασε για την Ιωάννα Τούνη, ενώ μίλησε και για τον χρόνο που περνούν μαζί ως ζευγάρι: «Έχουμε και τις δικές μας προσωπικές στιγμές και αυτό είναι το λογικό. Δεν τελειώνει η ζωή μας, συνεχίζεται».