«Για να υπάρξω, παίρνω δύναμη....» - Με δάκρυα στα μάτια η Ελισάβετ Μουτάφη για την απώλεια που την "τσάκισε"

Φανερά συγκινημένη στον αέρα του OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για να υπάρξω, παίρνω δύναμη....» - Με δάκρυα στα μάτια η Ελισάβετ Μουτάφη για την απώλεια που την

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 17/2 η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απώλεια του βαφτιστηριού της που την "λύγισε".

Φυσικά, η ίδια ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για αυτόν, αφού ήταν κάτι που τη σημάδεψε αρκετά.

«Στα 46 μου λέω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη δουλειά μου. Η δουλειά μου με βοήθησε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω πάντα στο μυαλό μου. Από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου, άλλαξαν τα πάντα στο μυαλό μου», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη πριν λίγο καιρό -δείτε εδώ το βίντεο.

Η απώλεια που "τσάκισε" την Ελισάβετ Μουτάφη

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ηθοποιός είπε:

«Μιλάμε για ένα τρομερά δυνατό παιδί και δύο δυνατούς γονείς. Εμένα μου έδιναν δύναμη να μπορώ να υπάρξω. Είμαι ένας άνθρωπος που στα ασήμαντα αγχώνομαι αλλά στα δύσκολα έχω δύναμη. Υπήρχε ένα δέσιμο μεταξύ μας με πίστη, με ελπίδα, με δύναμη.

Ένα σπουδαίο πλάσμα που ήταν μέχρι τελευταία στιγμή δυνατό και μας έδινε και εμάς δύναμη. Αλλά γκρεμίζονται όλα μετά. Δεν με έβαλε σε σκέψη να μην κάνω παιδιά. Οι κουμπάροι μου που τους σέβομαι και τους θαυμάζω πολύ, βλέπεις πώς μαζί με τον Μιχάλη και μέσα τους ζουν για την κόρη τους και για αυτούς και ο πόνος δεν φεύγει. Παίρνω τεράστια δύναμη από αυτούς!», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.