«Καίγεται κάτι;» - Ανήσυχη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Η αντίδραση των συνεργατών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Καίγεται κάτι;» - Ανήσυχη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ανησυχία επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, με την Σίσσυ Χρηστίδου να ενημερώνει τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια, μύρισε πως κάτι καίγεται με αποτέλεσμα να αγχωθεί νομίζοντας πως κάτι συμβαίνει το οποίο δεν έχουν παρατηρήσει.

Όλα σημειώθηκαν μετά την επιστροφή τους από το διαφημιστικό διάλειμμα και μετά την αναφορά στην υπόθεση της κόντρας του Αλέξη Κούγια και του Πέτρου Κουσουλού. Η Σίσσυ διέκοψε για λίγο την συζήτηση τους και απευθύνθηκε στους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

Η αντίδραση της Χρηστίδου πως κάτι καίγεται στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι

«Παιδιά συγγνώμη που διακοπτώ, αλλά καίγεται κάτι; Όχι; Μου μυρίζει κάτι σαν να καίγεται... Μάλλον έχω ευαίσθητη μύτη δεν ξέρω, αλλά παιδιά δείτε το», είπε στους συνεργάτες της φανερά ανήσυχη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια εκφράζεται έντονα στο πλατό

Πριν από λίγες ημέρες έκανε μια διαφορετική έναρξη καθώς καλημέρισε μουδιασμένη και με σκυμμένο το κεφάλι τους τηλεθεατές, ενώ ίδια διάθεση είχαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες της. Συγκεκριμένα, η εκπομπή ξεκίνησε με εικόνες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

«Οι εικόνες μαζί με όλο αυτό που συμβαίνει, όλη αυτή την εβδομάδα, εγώ δεν θυμάμαι να έχουμε έρθει έτσι αντιμέτωποι σαν πλανήτης με μια τέτοιους είδους καταστροφή, που δεν ξέρεις σε τι νούμερα θα οδηγήσει. Μια τραγωδία που… Χριστέ μου, δεν ξέρω, είναι συγκλονιστικό αυτό που έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια στάθηκε έντονα στο θέμα της Τουρκίας παρουσιάζοντας νέα στοιχεία,