Δεν δίστασε να το ομολογήσει: «Δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελα, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Σκορδά για το Πρωινό μας μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν δίστασε να το ομολογήσει: «Δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελα, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Σκορδά για το Πρωινό μας μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο The Voice, το βράδυ του Σαββάτου 18/2, η Φαίη Σκορδά παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Γειά σου. Η παρουσιάστρια του Πρωινό μας, λοιπόν, πριν αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στα live του μουσικού διαγωνισμού αναφέρθηκε στην επιλογή της να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο ΣΚΑΪ, ιδιαίτερα αφού τα νούμερα τηλεθέασης που αγγίζει δεν είναι πολύ υψηλά μέχρι στιγμής (δείτε εδώ πώς έκλεισε η εβδομάδα για εκείνη).

Εξήγησε, όμως, πως αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας, εκείνη είναι πολύ ικανοποιημένη με το πως έχουν τα πράγματα και θεωρεί πως παρόλο που μπορεί να έχει ακόμα δρόμο μπροστά της, θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να σημειώσει ξανά τα υψηλά ποσοστά που συνήθιζε να κάνει.

Οι αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή στο ΣΚΑΪ

«Έχω ξανασυζητήσει στο παρελθόν για σόου απλώς είμαι της άποψης: ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη κάθε φορά. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αφοσιωμένη στο πρωινό. Τώρα επειδή έτυχε να είναι μόνο τα 4 live του Voice στον ΣΚΑΪ, με χαρά είπα να το δοκιμάσω», δήλωσε αρχικά η Φαίη Σκορδά, παραδεχόμενη πως ο μεγαλύτερός της φόβος είναι να μην πέσει επί σκηνής.

Και επισήμανε έπειτα: «Στο πρωινό περνάμε ωραία. Ήταν μία καινούργια αρχή για μένα, πέρασαν οι πρώτοι μήνες, φτιάξαμε μία ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου για τον ΣΚΑΪ. Με στηρίζουν και στηρίζω κι εγώ και προσπαθώ όσο μπορώ».

«Είμαι ευχαριστημένη από την επιλογή μου. Ακόμα δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα το καταφέρουμε κι αυτό», εξήγησε αμέσως μετά.

Όσον αφορά τον φετινό νικητή-coach του The Voice, δεν έκρυψε την αδυναμία της στην Έλενα Παπαρίζου, λέγοντας: «Είναι από τις πιο δοτικές γυναίκες που έχω γνωρίσει».