«Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει...» - Η αποκάλυψη της Νεσχάν Μουλαζίμ για τον σεισμό στην Τουρκία

« Η τουρκική κυβέρνηση πήγε την τέταρτη μέρα, ενώ οι Έλληνες ήταν εκεί από την πρώτη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/neshan_mulazim
Instagram/neshan_mulazim

Την αγωνία βιώνει η Νεσχάν Μουλαζίμ μετά τον καταστροφικό και φονικό σεισμό στην Τουρκία ο οποίος αφαίρεσε την ζωή πάνω από 40.000 ανθρώπων. Μέχρι και σήμερα διασώστες προσπαθούν να βγάλουν νεκρούς και ζωντανούς από τα χαλάσματα - δείτε ποιος διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στα χαλάσματα.

Το μοντέλο με καταγωγή από την γειτονική χώρα η οποία ωστόσο μένει μόνιμα στην Ελλάδα, μίλησε στο ένθετο Secret και δεν έκρυψε την οργή. Βέβαια, αποκάλυψε επίσης τους ανθρώπους που προσπαθούν να βοηθήσουν τον κόσμο που έμεινε χωρίς στέγη.

Οι αποκαλύψεις της Νεσχάν Μουλαζίμ για τον σεισμό στην Τουρκία

«Είναι πολύ μεγάλη η καταστροφή ο σεισμός στην Τουρκία. Είναι σαν να έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου και είναι ακόμα χειρότερα αυτά που έρχονται. Τώρα συλλαμβάνουν κατασκευαστές και τους κατηγορούν. Πριν όμως αυτοί οι ίδιοι τους είχαν δώσει άδειες για να χτίσουν. Η τουρκική κυβέρνηση πήγε την τέταρτη μέρα, ενώ οι Έλληνες ήταν εκεί από την πρώτη μέρα για να βοηθήσουν… Αποδείχθηκε πως οι άνθρωποι μαζί με τα σπίτια τους αγόρασαν και τον τάφο τους, χωρίς να το ξέρουν» ανέφερε αρχικά.

Και αποκάλυψε: «Θέλω να σημειώσω ότι ένας άνθρωπος που πραγματικά προσφέρει τεράστιο έργο εδώ και είκοσι χρόνια στην Τουρκία είναι ο τραγουδιστής Χαλούκ Λεβέντ. Αυτός έχει φτιάξει ένα δικό του Ίδρυμα, που λέγεται Ahtab και μέσω αυτού συγκεντρώνει χρήματα και βοηθάει πληγέντες από φυσικές καταστροφές… Ο τραγουδιστής έχει ήδη αγοράσει 5.000 κοντέινερ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει υποσχεθεί ότι θα τα επιπλώσουν και θα τα κάνουν σαν σπιτάκια».

Ξέσπασε σε κλάματα!

Πριν λίγες ημέρες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Συγγνώμη, αλήθεια! Έχω φίλους και συγγενείς που είναι εκεί αυτή τη στιγμή! Αυτές οι εικόνες που μου έστειλαν, μέσα από τα αυτοκίνητα, προσπαθώντας να φτάσουν στα σημεία που βρίσκονται οι συγγενείς τους. Για την ακρίβεια μόλις έγινε ο σεισμός πήγαν από μια απόσταση 6000 χιλιομέτρων, έφτασαν σε ένα σημείο και έβγαλαν τη θεία τους με τα ίδια τους τα χέρια και μετά προσπαθούσαν να φτάσουν και στους άλλους. Όσο περνάνε όμως οι ώρες, δυστυχώς, είναι όλα πολύ πιο δύσκολα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς το τουρκικό κράτος δεν υπάρχει πουθενά! Οι ξένοι να είναι καλά! Αντί να ασχοληθούν με την ανθρώπινη ζωή, απλά ασχολούνται με τα social media και όσα λέγονται και γιατί δεν συμφωνούμε με αυτούς. Η ανθρώπινη ζωή για αυτούς είναι ένα μηδενικό και δεν έχει καμία σημασία. Μόνο όταν είναι να πάρουν ψήφους, τότε τους βλέπουν τους ανθρώπους. Τώρα δεν υπάρχουν οι άνθρωποι».