«Είμαστε άυπνοι και οι δύο και καθόμαστε και την χαζεύουμε» - Αγαπημένος παρουσιαστής της ΕΡΤ έγινε μπαμπάς για 2η φορά

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον τοκετό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαστε άυπνοι και οι δύο και καθόμαστε και την χαζεύουμε» - Αγαπημένος παρουσιαστής της ΕΡΤ έγινε μπαμπάς για 2η φορά

Πολλές είναι οι γέννες που έχουν αποκαλυφθεί τους τελευταίους μήνες που έχουν σοκάρει την σόουμπιζ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα της Ελένης Φουρέιρα (δείτε εδώ πως έχει διακοσμήσει το υπνοδωμάτιο του μωρού της). Παρόλα αυτά, το Σάββατο 18/2 ανακοινώθηκε άλλη μία στον αέρα της ΕΡΤ, με τους παρουσιαστές της εκπομπής "Σαββατοκύριακο στις 6" να χαίρονται με την χαρά του συναδέλφου τους.

Όπως έγινε αντιληπτό, πατέρας για δεύτερη φορα έγινε γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της καλής του στον αέρα του Happy Day, λίγες ημέρες πριν τον τοκετό, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του θα έφερνε στον κόσμο ένα κορίτσι.

«Τέλος Φεβρουαρίου περιμένουμε τη γέννηση της κόρης μας. Δεν έχουμε βρει όνομα ακόμη. Έχω πει στη Σοφία να διαλέξει πέντε και να αφαιρέσω 1 ή 2. Έχει πάρει ο γιος μου το όνομα του μπαμπά μου. Η ομάδα δεν αλλάζει, και η κόρη μου Ολυμπιακός θα είναι. Λένε ότι η κόρη θα πρέπει να είναι πιάνο, γαλλικά, μπαλέτο… Αυτά δεν ισχύουν πλέον, γιατί να βάλουμε το παιδί σε στεγανά; Και γήπεδο και όλα θα πηγαίνουμε. Ο γιος μου το έχει πάρει πολύ καλά. Είναι πολύ χαρούμενος, μου έχει πει ότι όταν έρθει η ώρα θα την πηγαίνει και σε πάρτι και θα αποφασίζουν οι δυο τους πότε θα γυρνάει πίσω και όχι εγώ» είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά.

Ποιος παρουσιαστής έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς

Ο λόγος για τον Δημητρη Κοτταρίδη, λοιπόν, ο οποίος χθες, Παρασκευή 17/2 κράτησε στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του και καρπό του έρωτά του με την Σοφία Καντζέλη.

«Ξεκινήσαμε τον θηλασμό και παλεύουμε. Είναι σαν να μην το έχεις ξαναζήσει. Μετά από 14 χρόνια ελάχιστα θυμάσαι… Μεγάλη χαρά δεν το συζητάμε και αγωνία. Είμαστε άυπνοι και οι δύο και καθόμαστε και την χαζεύουμε», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις στον αέρα.