Γνωστός έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς - «Ο ερχομός του παιδιού μου...»: Η ανάρτηση του στο instagram

«Νιώθω ευλογημένος που ο θεός με αξίωσε»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γνωστός έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς - «Ο ερχομός του παιδιού μου...»: Η ανάρτηση του στο instagram

Από το βράδυ της Παρασκευής (17/2) γνωστοποιήθηκε η ευχάριστη είδηση, για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, πως θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Πρόκειται για έναν τραγουδιστή, που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο παρελθόν, με τις απόψεις του πάνω σε συγκεκριμένα θέμα, διότι ο ίδιος μιλούσε ξεκάθαρα και δεν δίσταζε να τοποθετηθεί σε οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης: Με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Σιαμπάνη - Η φωτογραφία με το τεστ εγκυμοσύνης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η είδηση λοιπόν, της εγκυμοσύνης, την έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής, που τύχαινε χθες Παρασκευή να έχει και τα γενέθλια του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής που θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο λόγος για τον... Κωνσταντίνο Δρούλια!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την τούρτα του και στη λεζάντα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως θα γίνει μπαμπάς.

«Τα φετινά μου γενέθλια είναι λίγο διαφορετικά από τα προηγούμενα 32 χρόνια. “Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας άπειρα μνμ θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα”. Φέτος φύσηξα τα 33 και ο ερχομός του παιδιού μου σε λίγες μέρες είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω‼ Νιώθω ευλογημένος που ο θεός με αξίωσε και μου έδωσε αυτόν τον βαρύ και σπουδαίο ρόλο του Πατέρα‼ Σε περιμένουμε», έγραψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δρούλια για τον κορωνοϊό

«Γυρνώντας στη Μύκονο, επειδή το καράβι είχε περάσει από όλα τα νησιά, κόλλησα. Λογικά ήταν η μετάλλαξη γιατί είχα τα συμπτώματα της μετάλλαξης που είναι σαν κρυολόγημα κτλ. Κόλλησα στο καράβι και αν την επόμενη ημέρα ξαναέκανα ένα ταξίδι, θα μετέδιδα τον ιό. Άρα το σκηνικό που λένε ότι ο εμβολιασμένος είναι άτρωτος», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε, μία εβδομάδα μετά έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό: «Σε αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι ευθύνεται μάλλον το εμβόλιο. Πέρασε όλη η ζωή μου από μπροστά μου. Φοβήθηκα πολύ».