The Voice: «Γιατί είναι τόσο άσχημη σήμερα;» - Άγριο κράξιμο στο Twitter για την Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The Voice: «Γιατί είναι τόσο άσχημη σήμερα;» - Άγριο κράξιμο στο Twitter για την Φαίη Σκορδά

Ξεκίνησαν τα live του The Voice με την Φαίη Σκορδά ως παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Λιανού καιήταν μία βραδιά η οποία είχε πολύ ένταση και αγωνία, καθώς οι παίκτες έπρεπε να μονομαχήσουν για να κρατήσουν την θέση τους και να προχωρήσουν στην επόμενη φτάσει που μπορεί να τους οδηγήσει και στον τελικό (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέασης έκανε).

«Καλησπέρα, καλησπέρα! Καλωσορίσατε στο νούμερο 1 μουσικό τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battle του The Voice. Καλωσορίσατε στο The Voice of Greece.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη σκηνή του The Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή και την καλύτερη φωνή της Ελλάδας».

«Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της καραϊβικής. Μιλάω για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας, σου στέλνουμε την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη πως έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθήσεις ζωντανά αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε τις εντάσεις εδώ στα live και τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα live του The Voice», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για τον νέο της ρόλο.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την Φαίη Σκορδά στο The Voice

Το Twitter, όμως, που παρακολουθούσε όλες τις λεπτομέρειες, φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένο από την εμφάνισή της, ούτε δηλαδή με το φόρεμα και το μακιγιάζ της, αλλά ούτε και με τον τρόπο που μιλούσε και παρουσιάζε τα ζευγάρια και τους κριτές κάθε φορά. Υπήρξαν και κάποιοι υποστηρικτές της, οι οποίοι θεώρησαν πως από το να βλέπουν τον Κοκλώνη, αξίζει χίλιες φορές η Φαίη Σκορδά, αλλά κατά κύριο λόγο τα σχόλια ήταν αρνητικά.