Κολωνός: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας, που...» - Αδιανόητη ένταση στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Ξέσπασαν ο Συρίγος και η Χρηστίδου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κολωνός: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας, που...» - Αδιανόητη ένταση στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από την ημέρα που η υπόθεση για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο δεν έχει κλείσει ακόμη, διότι αναζητούνται ακόμη πολλά από τα πρόσωπα που ήρθαν σε επαφή μαζί της, διότι πρόκειται για θύμα μαστροπείας (δείτε εδώ ποιος είναι ο δερματολόγος με τα 5 παιδιά που συνελήφθη).

Το πρωί της Κυριακής 19/2, λοιπόν, στην κάμερα του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε η συνήγορος του 54χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος υποστηρίζει πως ο πελάτης του δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός πως φέρεται να πουλούσε το σώμα της ανήλικης, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι στον αέρα και ο Νίκος Συρίγος να γίνεται έξαλλος με την δικηγόρο, φωνάζοντάς της.

Αδιανόητη ένταση στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία και τα δικανικά χρονικά. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κουρτέση.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει. Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού» διευκρίνισε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μάλιστα, ετοιμάζονται έξι εντάλματα σύλληψης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι ένας οδοντίατρος και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, οι οποίοι βρίσκονταν συχνά στη γειτονιά του κοριτσιού.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει», σημείωσε έπειτα η δικηγόρος του Η.Μ..

«Εδώ μιλάμε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε γυναίκα και 5 παιδιά. Αυτά συμβαίνουν δίπλα μας, το αντιλαμβάνεστε;», σχολίασε τότε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και τον λόγο πήρε γεμάτος ένταση ο Νίκος Συρίγος: «Ανώμαλοι είναι όλοι σε αυτή την ιστορία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όλοι όσοι έχουν πάει με αυτό το παιδί είναι ανώμαλοι, γιατί βιάζουν ένα κοριτσάκι 12 χρονών».

«Το ότι αναρωτιόμαστε τι έκαναν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, δεν βγάζει λάδι τον πελάτη σας. Θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε. Ο Μίχος έχει κάνει κακό σε αυτό το κορίτσι. Το πιο φοβερό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας, που πηγαίνουν με ένα παιδί 12 χρονών. Το θεωρούν ότι είναι οκ και στέλνουν φωτογραφίες στους φίλους τους!», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Και τόνισε στο τέλος: «Προφανώς και είμαστε αγανακτισμένοι. Ένα 12χρονο κορίτσι έχει περάσει από πάνω της όλη η Αθήνα!».