Μπορεί να μην είναι μαζί αλλά το story της θα το βάλει - Η ανάρτηση της Μπάρκα για τον πρώην σύντροφο της

Η αφορμή;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μπορεί η σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο (δείτε τον εδώ) να έχει τελειώσει εδώ και περίπου δυο χρόνια, ωστόσο, οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν μέχρι σήμερα άριστες σχέσεις. Το πρώην ζευγάρι υπήρξε μαζί για 8 χρόνια και έζησε πολύ ευτυχισμένες στιγμές.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα (19/2), ανήμερα των γενεθλίων του πρώην συντρόφου της, η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να του στείλει και δημόσια τις ευχές της. Με μια φωτογραφία του λοιπόν, και μερικά πολύ τρυφερά λόγια, η Δανάη Μπάρκα ευχήθηκε χρόνια πολλά στον πρώην σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο.

Η ανάρτηση της Μπάρκα για τον πρώην σύντροφο της

Η παρουσιάστρια, του ευχήθηκε δημόσια γράφοντας πως: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο personal trainer, στον καλύτερο σκυλοπατέρα, στον πιο αστείο τύπο και πιο γλυκό που οι φίλοι μου τον αγαπάνε πιο πολύ απ’ ότι αγαπάνε εμένα», έγραψε.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον πρώην σύντροφο της, Πάνο!

Στο παρελθόν, είχε πεί: «Εγώ δεν ήθελα καθόλου να τον χωρίσω, έκλαιγα πάρα πολύ, δεν ήθελα να συμβεί. Τις πρώτες ημέρες έλεγα στους φίλους μου, "Ακούστε, επειδή δεν μπορώ να το ξεπεράσω, θα κάνουμε σαν να μη συμβαίνει, θα κάνουμε σαν να υπάρχει κανονικά ο Πάνος στη ζωή μας, μέχρι να δούμε αν όλο αυτό μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε"».

«Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δανάη Μπάρκα μπορεί να επέλεξε χωριστούς δρόμους με τον πρώην της Πάνο Αδαμόπουλο αλλά έχουν αποφασίσει να κρατήσουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Η ίδια αποφάσισε να κάνει την Κυριακή ένα Q&A στο Instagram μιας και ήθελε να περάσει την ώρα της διότι βρισκόταν κλεισμένη στο σπίτι λόγω της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες ερωτήσεις που της έκαναν, μια που μας «κέντρισε τον ενδιαφέρον» ήταν κι εκείνη σχετικά με τον πρώην της Πάνο Αδαμόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ένας διαδικτυακός της φίλος της ανέφερε πως είδε το πρώην αγόρι της, στην Λακωνία με τους φίλους του. Πάντως η αντίδραση από μεριάς της, η Δανάη Μπάρκα έκανε την έκπληξη.

Όπως ανέφερε, λίγη ώρα πριν το Q&A μιλούσε μαζί του στο Facetime, ενώ δεν δίστασε μάλιστα να δημοσιεύσει ένα screenshot από την συνομιλία τους. Πάνω στην φωτογραφία έγραψε: «Εγώ τον είδα πριν λίγο στο Φέισταϊμ», ενώ επισήμανε επίσης τον Πάνο, συνοδεύοντας το όνομά του με το emoji ενός φιλιού.

Η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην σύντροφός της