«Είπα κάποια πράγματα και θεώρησε ότι...» - Η Τίνα Μεσσαροπούλου απαντά ανοιχτά για τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Τόσο μεγάλη ένταση δεν έχει ξαναδημιουργηθεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είπα κάποια πράγματα και θεώρησε ότι...» - Η Τίνα Μεσσαροπούλου απαντά ανοιχτά για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Στην εκπομπή After Dark βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Κυριακής 20/2 η Τίνα Μεσσαροπούλου (δείτε τι συνέβη πρόσφατα στο σπίτι της) και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, παρόλο που ο οικογενειακός της κύκλος ασχολείται με την ιατρική και ο πατέρας της ήθελε να ασχοληθεί και η ίδια με την ιατρική.

Όπως όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, έκαναν μεταξύ τους μια συμφωνία για να ασχοληθεί με τον τομέα που ήθελε και συγκεκριμένα πέρασε στη Γαλλική Φιλολογία, το απόγευμα δούλευε στην απογευματινή και ξεκαθάρισε στους δικούς της πώς αν γινόταν γιατρός δεν θα παντρευτεί ποτέ.

Οι αποκαλύψεις της Τίνας Μεσσαροπούλου για την ζωή της και για Παπαγεωργίου - Καπουτζίδη

«Έχουμε πολλή ωραία χημεία. Είναι αυτό που θα ήθελαν όλοι και είναι δύσκολο να συμβεί. Με την Σταματίνα είμαστε κοντά γιατί περνάμε και οικογενειακά περισσότερο χρόνο, μας ενώνει και η Πάρος αλλά έχουμε και τις αποστάσεις μας για τις απαραίτητες ανάσες. Με τον Κώστα είμαστε κοντά γιατί βλεπόμαστε και ο Δημήτρης μας την κάνει λίγο, δυσανασχετεί. Θα τσακωθώ με τον Δημήτρη από το πρωί, από το καμαρίνι. Υπάρχουν και μέρες που μπορεί να αγαπιόμαστε από το μακιγιάζ αλλά σπάνιες.

Όσο και εάν πολλές φορές φαίνεται να έχω άγνοια κινδύνου αυτών που λέω, αν δεν θέλω κάτι να πω δεν θα το πω. Δύσκολη στιγμή ήταν όταν του πέταξα το νερό του Κώστα και άλλη μία δύσκολη όταν έσπρωξε ο Κώστας τον Δημήτρη και χτύπησε ο Δημήτρης στα σημεία που δεν πρέπει.

Ο χώρος της δημοσιογραφίας δεν ήταν χώρος που έμπαινες εύκολα και ήθελα πολύ να γίνω ενώ ο πατέρας μου ήθελε να γίνω γιατρός. Έχω μεγαλώσει μέσα στα νοσοκομεία. Του λέω κάποια στιγμή ότι δεν θέλω να γίνω γιατρός γιατί δεν θα παντρευτώ. Μου είπε να το κάνω αλλά να μην το βάλω σαν πρώτη επιλογή και να βάλω τη Γαλλική Φιλολογία για να έχω μία εναλλακτική. Ξεκίνησα και έκανα μαθήματα γαλλικών σε παιδιά και 6-12 από τα 19 μου δούλευα στην Απογευματινή ως δόκιμη. Πάντα με γοήτευε η τηλεόραση και επειδή ξεκίνησα από εφημερίδα το πιο κοντινό ήταν να ασχοληθώ με το τηλεοπτικό. Έχω φύγει από εκπομπή, στο La sousourela, δεν αισθάνθηκα ασφάλεια!», αποκάλυψε.

Αμέσως μετά, η Τίνα Μεσσαροπούλου έπαιξε στην ενότητα «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» όπου και κλήθηκε να εκφράσει την άποψη της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πρόσωπο που έχει πολλά, θεωρώ, πράγματα ή μάλλον είχε πολλά πράγματα να δώσει. Και είναι ένα πολύ καλό παιδί από ότι μου έχουν πει με όρεξη για δουλειά που δεν το βλέπεις εύκολα. Δηλαδή ακόμα και από παρουσιάστριες πρωτοεμφανιζόμενες δεν βλέπεις εύκολα τέτοια διάθεση για μάθηση. Από την άλλη, όμως, οι επιλογές της, τα πρότζεκτ που έχει αναλάβει και ό,τι έχει κάνει δεν την έχουν βοηθήσει. Παρόλα αυτά τις δίνονται ευκαιρίες».

Σχετικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν έχω δημιουργήσει εγώ κάτι. Στα τόσα χρόνια που είμαι στον χώρο αυτόν νομίζω πως τόσο μεγάλη ένταση δεν έχει ξαναδημιουργηθεί γιατί θεωρώ ότι, επειδή εκτίθεμαι, η είδηση δεν είμαι εγώ. Το ρεπορτάζ είναι οι άλλοι, όχι εγώ. Είπα κάποια πράγματα, θεώρησε ότι έπρεπε να τα πάρει προσωπικά, τα χρόνια περνάνε, εγώ ούτε εμμονή έχω με ανθρώπους και αναγνωρίζω το ταλέντο και την αξία του σε αυτό που κάνει, εννοείται. Δεν έχει τύχει να συναντηθούμε, δεν έχει τύχει να μιλήσουμε, δεν έχω επιδιώξει κάτι, δεν έχει επιδιώξει κάτι οπότε.. Δεν έχω κάνει ούτε unfollow, block και οτιδήποτε, προς Θεού, δεν τα κάνω ποτέ αυτά τα πράγματα και δεν μου αρέσουν».

Τι είχε συμβεί μεταξύ Καπουτζίδη - Μεσσαροπούλου

Όλα ξεκίνησαν στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» Εκεί ο Γιώργος Καπουτζίδης συγκλόνισε όταν μοιράστηκε μια στιγμή με τους τηλεθεατές. Με αφορμή το τραγούδι ενός νεαρού υποψηφίου, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός τοποθετείται για το θέμα του ρατσισμού και του bullying κάνοντας και μια προσωπική εξομολόγηση. Ο Γιώργος Θωμόπουλος από την Πάτρα ανέβηκε στη σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο και είπε ένα δικό του ραπ τραγούδι για το bullying. Με αφορμή, λοιπόν, το συγκινητικό τραγούδι του 15χρονου, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον λόγο και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια. Δεν δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι ένα διαφορετικό παιδί, ωστόσο, η δυνατή προσωπικότητά του δεν άφησε κανέναν να του κάνει bullying.

Λίγες ημέρες πριν και ως καλεσμένη στην εκπομπή, «Καλύτερα δεν γίνεται», η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει πως γνωστό πρόσωπο είχε εισηγηθεί την απόλυσή της. Το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει, όμως, αρκετοί είπαν ότι φωτογράφιζε τον Καπουτζίδη. Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Καπουτζίδης, με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram, έδωσε τη δική του σκληρή απάντηση. Την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη η Τίνα Μεσσαροπούλου ξέσπασε.

Μέσα από το Happy Day έδωσε τη δική της απάντηση για τα όσα την κατηγόρησε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του. Η δημοσιογράφος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κάποιο πολύ γνωστό πρόσωπο είχε ζητήσει από το κανάλι να την απολύσουν. Όνομα δεν ανέφερε, όμως, ο Καπουτζίδης «είδε» τον εαυτό του στις δηλώσεις κι έτσι, ανέφερε το όνομά της στην ανάρτησή του, όπου ισχυριζόταν ότι ο ίδιος είχε κάνει συστάσεις για ομοφοβικά σχόλια που εξέφραζε σε πρωινή εκπομπή του Mega, όπου συμμετείχε στο πάνελ.

«Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα» δήλωσε.

Κι εξήγησε ποιο ήταν το σχόλιο που είχε κάνει και είχε ενοχλήσει τότε τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Επειδή έγινε λόγος για ομοφοβικό σχόλιο, εγώ θα σας πω ποιο είναι το «ομοφοβικό» μου σχόλιο και το αφήνω στην κρίση του καθενός από εκεί και πέρα. Είχε γίνει ένα μεγάλο θέμα τότε από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία εξέφρασε μια άποψη και είπα: «Ελπίζω με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των gay, να υπερασπίζεσαι και τα δικαιώματα των straight ανθρώπων». Αυτό ήταν το “ομοφοβικό” μου σχόλιο. Το αν είμαι ομοφοβική ή όχι αυτό φαίνεται από τους φίλους μου, από τις παρέες μου, από την πορεία μου».