Γνωστή πολιτικός χώρισε για το ΠΑΣΟΚ και το ανακοίνωσε στον αέρα του Action 24

Απίστευτο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάσια Αναστασίου - Facebook
Βάσια Αναστασίου - Facebook

Η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει και σιγά σιγά βλέπουμε τις δηλώσεις όσων έχουν σκοπό να εμπλακούν με τα κοινά και να κατέβουν στην πολιτική με το εκάστοτε κόμμα, που εκφράζει καλύτερα τις ιδεολογίες του.

Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι και η νεαρή Βάσια Αναστασίου, η οποία έχει όραμα για την Ανατολική Αττική και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό θα κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Πιο αναλυτικά, η ίδια βρέθηκε την Κυριακή 19/2 στην εκπομπή Action 24 κάνοντας δηλώσεις σχετικές με τις φιλοδοξίες, ωστόσο εντύπωση έκανε και η αναφορά στην προσωπική της ζωή, η οποία δεν είχε την καλύτερη εξέλιξη τελευταία (δείτε εδώ μετά από πόσα χρόνια γάμου χώρισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος).

Ο λόγος που χώρισε γνωστή ηθοποιός

«Εγώ χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Δε με άντεχε ο σύντροφος μου. Η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ», είπε η Βάσια Αναστασίου.

Λίγα λόγια για τη Βάσια Αναστασίου

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1991 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ελληνική και βρετανική υπηκοότητα. Κατάγεται από τον Βαρνάβα της Αττικής και είναι κόρη του Θωρακοκαρδιοχειρουργού Νίκου Αναστασίου και της Δερματολόγου Μαρίνας Αδαμοπούλου.

Από μικρή ηλικία έχει καταφέρει να πετύχει αξιοσημείωτα πράγματα, όπως η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (2005 – 2011), αφότου κατέλαβε την πρώτη θέση στον εθνικό διαγωνισμό στην Αθήνα. Το 2011 και σε ηλικία 19 ετών εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Μαραθώνα, ούσα η νεότερη εώς το 2022 εκλεγμένη πολιτικός πανελλαδικά. Από το 2011 έως το 2014 της ανατέθηκε ο ρόλος της Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαραθώνα (Γυμνάσια και Λύκεια).

Από το 2014 έως το 2019, επανεκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Μαραθώνα και διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Δημοτικού θεάτρου Δήμου Μαραθώνα και μέλος της επιτροπής Παιδείας. Η Βάσια Αναστασίου είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα δραστήρια στην Ανατολική Αττική και με αφορμή την εκλογή της για δεύτερη φορά στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και μίλησε στο DEBATER για την ίδια, τον πολιτικό της χώρο, τις γυναίκες στην πολιτική και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα και την παγκόσμια κοινότητα.

Αρχικά, η 31χρονη Ελληνίδα πολιτικός παρουσίασε τον εαυτό της και στοιχεία του πολιτικού της βιογραφικού. “Έχω διατελέσει αναπληρώτρια Γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ καθώς και υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική, στις εκλογές του 2019. Από εκεί και πέρα, είμαι νομικός με σπουδές και στην επικοινωνία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο London School of Economics της Μεγάλης Βρετανίας. Σύντομα ολοκληρώνω και το PhD μου πάνω στις δημοσκοπήσεις.