Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τον "έκοψα" από την εκπομπή μου γιατί...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για γνωστό τραγουδιστή

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τον

Το πρωί της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος "Τετ α Τετ" μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα συγκίνησε τους τηλεθεατές και όχι μόνο (δείτε εδώ τον λόγο) αναφέρθηκε σε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε λόγο και για περιστατικό που πρόεκυψε στο παρελθόν στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε με τον Γιάννη Πλούταρχο που τον "έκοψε" επειδή ειρωνεύτηκε τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για την ζωή και την καριέρα του

«Ο πατέρας μου έψαχνε συνέχεια δουλειά λόγω κοινωνικών φρονημάτων. Για αρκετά χρόνια πήγαινε και δούλευε νεωκόρος γιατί ο παπάς ήταν κρυφός αριστερός και δεν ζητούσε κοινωνικών φρονημάτων.

Χάσαμε τον αδελφό μου όταν ήταν 6 ετών. Το απόλυτο σημάδι. Από λάθος γιατρού. Τον σκέφτομαι πολύ συχνά πώς θα ήταν τώρα, πώς θα ήμασταν μαζί. Με αγαπούσε κι αυτός πολύ. Τον έλεγαν Αλέξανδρο γι’ αυτό και έβγαλα τον γιο μου. Ήταν πολύ δύσκολο το πένθος μετά, να βλέπω τους γονείς να είναι έτσι όπως είναι» είπε για την παιδική του ηλικία.

Ό,τι έχει γίνει έχει γίνει με πολύ μόχθο και εξακολουθώ να δουλεύω πολύ. Διακοπές πήγα 40 χρονών»

«Ξεκίνησα να παρουσιάζω τηλεπαιχνίδια επειδή έπρεπε να πληρώσω την εφορία. Το κανάλι θεωρούσε ότι δεν μου ταιριάζει ο “Εκατομμυριούχος” και μου τον έκαναν “δώρο” για να μην με πάρει ο ΑΝΤ1. Δεν τον έχω δει τον Αρναούτογλου αλλά μου λένε ότι δεν είναι πολύ ωραίο. Ο κόσμος μου το λέει.

To “Στην υγειά μας” μου άφησε πολλά παράσημα. Πάρα πολύ με σημάδεψε η εκπομπή που έκανα για τον Μάνο Ελευθερίου. Το “Στην υγειά μας” ήταν δική μου ιδέα. Δεν με απογοήτευσε κάποιος αλλά υπήρξαν κάποιοι που έκαναν πράγματα που δεν το περίμενα και κυρίως οι έντεχνοι.

Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Έγινε κάτι με τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, θύμωσα πολύ και είπα “δεν μπορείς να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα”. Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είπε βεβαίως και μετά εξαφανίστηκε. Δηλαδή επειδή ο Σταύρος δεν ήταν πια στα πράγματα και δεν μπορεί να σου γράψει τραγούδια;» είπε χαρακτηριστικά.

Για το τέλος της εκπομπής είπε ότι «κάτι κουράστηκε μέσα μου. Με τους ανθρώπους του καναλιού δεν είχα πολλά πολλά και κάτι συμπεριφορές που ήταν άθλιες τις καθάρισα αμέσως. Όχι μόνο δεν πόνεσα όταν σταμάτησε αλλά έφυγε και ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου

«Είπα ότι αν κατέβω από τη μηχανή σημαίνει ότι γέρασα» ανέφερε.

«Φτάσαμε σε βλακώδεις συμπεριφορές, να μην μπορεί να μιλήσει ο σκηνοθέτης στον ηθοποιό» είπε για το Metoo.

«Πάθαινα κάτι κράμπες και κάνουμε υπέρηχο στον θυρεοειδή και πάει παρακάτω, κάνει μία παύση και κατάλαβα ότι ήταν καρκίνος, στο νεφρό» ανέφερε για τον καρκίνο που πέρασε.