Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA: «Είναι σοκαριστικό» - Το σχόλιο της Πρωτογεράκη που άφησε άφωνο το πάνελ

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA: «Είναι σοκαριστικό» - Το σχόλιο της Πρωτογεράκη που άφησε άφωνο το πάνελ

Η υπόθεση του Κολωνού, που άνοιξε πριν από λίγο καιρό έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς πρωταγωνίστρια σε όλο αυτό ήταν ανήλικη 12χρονη κοπέλα, η οποία ήταν το θύμα βιασμού.

Στο μεταξύ έχει ξεσπάσει ολόκληρος σάλος σχετικά με το ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση και πρόσφατα συνελήφθη δερματολόγος, ο οποίος παρενοχλούσε την ανήλικη για συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (δείτε εδώ αναλυτικά).

Σχετικά με το ζήτημα λοιπόν, τη Δευτέρα 20/2 έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα η Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία είναι η δικηγόρος, που έχει αναλάβει τον Πακιστανό, που είχε συλληφθεί για την υπόθεση, με κάποιες από τις δηλώσεις της να σοκάρουν την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Το σχόλιο της Βίκυς Πρωτογεράκη που εξόργησε την Κατερίνα Καινούργιου

«Κατ’ αρχάς πρέπει να μιλήσω για κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την υπόθεση. Μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός 12χρονου παιδιού. Αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν το ‘χουν κάνει να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος, δηλαδή καμία σχέση με την ηλικία της.

Το βίαζαν το παιδάκι και από ένα σημείο και μετά κινούταν και μόνο του, γιατί από τη δικογραφία προκύπτει αυτό, ότι έβρισκε τους πελάτες και μόνη της», ανέφερε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Κάτι τέτοιο το ακούμε πρώτη φορά. Ένα 12χρονο; Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε, δεν ισχύει», ήταν η αντίδραση του πάνελ της εκπομπής.

«Τη ρωτούσε η κοινωνική λειτουργός: σε αυτόν πήγες γιατί σου το υπέδειξε ο Μίχος; Και απαντούσε: όχι. Εγώ είδα τη στιχομυθία που είχε με την κοινωνική λειτουργό και διάβασα τη δικογραφία. Εγώ λυπάμαι πάρα πολύ για τον εκμαυλισμό του παιδιού. Αυτοί που το κάνουν θέλουν κρέμασμα.

Όσον αφορά τον Πακιστανό. Ήταν 22 χρονών, είχε πέντε χρόνια σχέση με μία κοπέλα. Η αναγνώριση από την 12χρονη έγινε μέσα από μία φωτογραφία του 2019 από ένα άσυλο που είχε ο άνθρωπος και δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή μορφή του. Το είδαν ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια ότι δεν είχε καμία σχέση», κατέληξε η Βίκυ Πρωτογεράκη.