"Μετακομίζει" από το OPEN στον ANT1; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Τσολάκη

Η απάντηση της στην κάμερα του ALPHA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor

Το πρωί της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» λίγο πριν βρεθεί καλεσμένος ο Μπό (δείτε εδώ την συνέντευξη του) προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Έλενας Τσολάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια την ώρα που αποχωρούσε από το το πλατό της εκπομπής της, την "έπιασε" ο τηλεοπτικός φακός του ALPHA.

Η Ελένη Τσολάκη κλήθηκε να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον και το ενδεχόμενο μεταγραφής της σε άλλον σταθμό από την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη στην κάμερα του ALPHA για την μεταγραφή της

«Δεν ισχύει τίποτα ακόμα από αυτά που γράφονται. Είναι πολύ νωρίς και δεν το λέω δημοσιοσχετίστικα, είναι η αλήθεια. Φτάνουμε στα τελειώματα του Φλεβάρη» δηλώνει η Ελένη Τσολάκη και προσθέτει: «Νομίζω ότι από δω και πέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον σταθμό και με όλα».

«Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για να σας πω» τονίζει η παρουσιάστρια του Open Weekend.

Όσον αφορά τα σενάρια που τη θέλουν να διεκδικείται από τον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η Ελένη Τσολάκη ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχουν σενάρια. Θα δούμε από δω και πέρα».

«Εγώ καταλαβαίνω ότι θέλουν γενικότερα την ομάδα του Open Weekend, όχι μόνο την Ελένη. Κι εμένα όταν μου έγινε κρούση, δεν ήταν μόνο για τη φάτσα μου. Η επιτυχία δεν είναι μόνο ενός προσώπου» σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η παρουσιάστρια του ALPHA.

Η αποκάλυψη που σόκαρε την Ελένη Τσολάκη

Όπως είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στο Survivor all star που συμμετείχε ο ίδιος, είχε τύχει να τους κάνουν έκτακτο έλεγχος στις τσάντες τους για αυτό και ήταν όλοι πάντα alert. Μια φορά όμως, βρήκαν μια συσκευή που δεν περίμεναν.

«Επειδή ήμασταν πάντα alert και εκτεθειμένοι σε έλεγχο, είδα 3-4 φορές έκτακτο έλεγχο. Και βρήκαν 2-3 φορές πραγματάκια. Βρήκαν μία συσκευή που θέλει φόρτιση και δεν είναι κινητό. Χρησιμοποιείται για τη γενικότερη ευχαρίστηση και φορτίζεται» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και προκλήθηκε μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς όλοι είχαν στο μυαλό τους μια.... περίεργη συσκευή.

Αμέσως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκαθάρισε πως πρόκειται για καπνικό προϊόν και όχι για σεξουαλικό.

Δείτε επίσης: «Στο νοσοκομείο έκαναν όργια όλων των ειδών» - Άφωνοι όλοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντάρα για το Survivor