«Δεν με νοιάζει, ειλικρινά! Πέρασε και...» - "Απασφάλισε" η Μαρία Μπεκατώρου για τον ΑΝΤ1 και το YFSF

Τι απάντησε για τις φήμες που θέλουν να το παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν με νοιάζει, ειλικρινά! Πέρασε και...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 20/2 η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε για την εμπειρία της από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, το μέλλον της συνεργασίας της με το MEGA, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο η Ζέτα Μακρυπούλια να παρουσιάσει τον νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης (διαβάστε εδώ περισσότερα) χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι επιβεβαιωμένο.

Η απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τα τηλεοπτικά της και την Ζέτα Μακρυπούλια

«Είναι εξαιρετική η φετινή χρονιά, πολύ καλή. Με ωραία πράγματα, ωραία συνεργασία, ηρεμία. Όλοι έχουμε καλή διάθεση. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, προς Θεού. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη αλλά δεν είναι και κάτι που μας αγχώνει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια ενώ για το πως θα απαντούσε σε μία πρόταση από τον ΑΝΤ1 για επιστροφή στο YFSF, είπε: «Πέρασε για μένα αυτό, πάμε σε άλλα εμείς. Δεν με νοιάζει, ειλικρινά».

«Εμένα η Ζέτα έτσι κι αλλιώς ό,τι κι αν κάνει με τρελαίνει. Είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες. Την αγαπώ και την εκτιμώ και προσωπικά, είναι ένα υπέροχο κορίτσι. Μακάρι να το κάνει, ξέρω ότι θα το έκανε καταπληκτικά», ξεκαθάρισε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την παρουσίαση ενός βραδινού προγράμματος εκτός από το τηλεπαιχνίδι που ήδη παρουσιάζει, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλά όχι για τώρα. «Θα το ‘θελα αλλά με τους ρυθμούς που δουλεύουμε τώρα είμαι μια χαρά μόνο με το Chase. Θέλω κάτι βραδινό αλλά όχι ακόμα».