«Δημιουργεί πολλά παραμύθια...» - Η αινιγματική απάντηση της Πατέρα για την αντικατάσταση του Λιάγκα από τον Αρναούτογλου

Μίλησε ανοιχτά η αστρολόγος του Πρωινού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δημιουργεί πολλά παραμύθια...» - Η αινιγματική απάντηση της Πατέρα για την αντικατάσταση του Λιάγκα από τον Αρναούτογλου

Μιας και βρισκόμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, πολλά πρόσωπα του χώρου έχουν αρχίσει να ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους με τα κανάλια, στα οποία για την ώρα ανήκουν.

Παράλληλα γίνονται συζητήσεις για αλλαγές στις ζώνες και στα πρόσωπα, που για την ώρα βλέπουμε σε προγράμματα και εκπομπές με τα ονόματα Γιώργος Λιάγκας και Γρηγόρης Αρναούτογλου να ακούγονται έντονα.

Πιο αναλυτικά επικρατεί μια παραφιλολογία σχετικά με το αν θα πάει ο Λιάγκας στη βραδινή ζώνη και αντίστοιχα ο Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το Γρηγόρη πρόσφατα να ξεκαθαρίζει πρόσφατα:

«Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται για τον Γιώργο Λιάγκα. Δε το κάνω ούτε από θέμα κολλητιλικίου ή ο,τιδήποτε άλλο, το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό. Με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή. Είναι όμως αγένεια όταν ο άνθρωπος αυτός είναι στην ώρα του και τη δουλειά του, και δουλεύουν άνθρωποι και υπάρχει μια ομάδα από ανθρώπους που εργάζονται και παίρνουν χρήματα από εκεί και πάνε και καλά όπως πάει το Πρωινό, να ακούγεται αυτό το πράγμα.

Το θεωρώ πολύ μεγάλη αγένεια και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσουμε. Ούτε εγώ έχω συζητήσει με κανέναν για πρωινό. Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που κάνουν. Δε θα ήθελα να συμβαίνει σε μένα, οπότε, δε θα ήθελα να συμβαίνει και σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Στα καλά καθούμενα εκεί που πάει στα δουλειά του, να του λένε ότι του χρόνου δε θα είσαι. Αν θα είναι ή δε θα είναι, θα μιλήσει με το κανάλι και στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν τι θα γίνει και τι θα αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για πρωινό μέχρι τώρα», είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για το Γιώργο Λιάγκα και το Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τη Δευτέρα 20/2 η κάμερα του Mega Kαλημέρα πλησίασε τη Λίτσα Πατέρα την ώρα, που πήγαινε στο στούντιο του Πρωινό με την ίδια να αποκαλύπτει όσα ξέρει για το συνεργάτη της και για την εκπομπή, της οποίας είναι μέλος.

«Για να πει ο Γιώργος Λιάγκας κάτι, κάτι θα έχει σκεφτεί που δεν το ξέρω, αν το μάθω θα σε πάρω. Δεν ξέρω αν τα άστρα αυτή την περίοδο είναι ευνοϊκά για να κάνει εκπομπή, τα το ψάξω και θα σας το πω. Ο Ποσειδώνας αυτή την περίοδο δημιουργεί πολλά παραμύθια, γύρω στις 16 Μάρτιου θα ακούσουμε αλήθειες και ψέματα, κάτσε να δούμε τι θα γίνει», είπε η Λίτσα Πατέρα.