Ελένη Μενεγάκη: «Η μαμά δεν με αφήνει ναι...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την κόρη της, Λάουρα

Τι συνέβη, όμως;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη», η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να αποκαλύψει ένα οικογενειακό περιστατικό. Αυτό σχετίζονταν με ένα από τα παιδιά της και πιο συγκεκριμένα την Λάουρα.

Όλο αυτό ξεκίνησε από την κουβέντα που είχε με τον αδελφό της το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η οποία βρισκόταν στην Άνδρο για αναψυχή. Να υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της Ελένης Μενεγάκη σε λίγους μήνες θα φύγει για το εξωτερικό, για σπουδές.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για την κόρη της Λάουρα

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το θέμα που είχαν προς συζήτηση για του "Διάσημους που έχουν αποξενωθεί από τα παιδιά τους" αποκάλυψε: «Συζητούσαμε για την Λάουρα που θα φύγει και ο αδερφός μου θυμήθηκε τι περνούσε όταν ερχόταν που η μαμά δεν τον άφηνε να φύγει χωρίς φαγητά…»!

H Λάουρα Λάτσιου είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της. Η κόρη της Μενεγάκη είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας, που λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…».

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια με την κόρη της έχουν άψογες σχέσεις και η αγάπη που έχει η μια για την άλλη είναι μεγάλη.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τα παιιά της

Πριν από μερικούς μήνες, η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στη αγωνία που έχει ως μητέρα και πόσο καταλαβαίνει την μητέρα της, σε κάποια πράγματα.

«Θέλω να λέω μόνο αλήθειες. Όταν μου πρωτοείχε πει μπαμπάς, φιλικό μας ζευγάρι πριν αρκετά χρόνια… ήταν τα δικά μου ήταν επτά χρονών και τα δικά του 15 "ξέρεις ήρθε με το αγόρι της", είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό και λέω όταν θα έρθει η ώρα μου τι θα κάνω… με είχε προβληματίσει.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου καταλαβαίνω τη μητέρα μου. Μη σας αγχώνει φίλοι μου γιατί έρχεται έτσι η ζωή που σιγά σιγά εξελίσσεσαι, μαθαίνεις, καταλαβαίνεις ,συζητάς με άλλους ανθρώπους και βλέπεις ποιο είναι το σωστό…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.