«Νομίζω ότι είμαι λίγο πιο αυστηρή εγώ με το παιδί...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κατερίνας Στικούδη με τον γιο της

Η αποκάλυψη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι είμαι λίγο πιο αυστηρή εγώ με το παιδί...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Κατερίνας Στικούδη με τον γιο της

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 20/2 και αναφέρθηκε στο παιδί της, στον τρόπο που μεγαλώνει τον γιο της, στην συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και στην "νέα" ασχολία του συντρόφου της, Βαγγέλη Σερίφη, ο οποίος θέλει να μπει στην πολιτική και να ενταχθεί στο κόμμα του ΚΚΕ.

Δεν προχώρησε σε δηλώσεις για την δεύτερη εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), ωστόσο αποκάλυψε πως εκείνη έχει αναλάβει τον ρόλο του αυστηρού γονέα, σε αντίθεση με τον καλό της, αλλά παράλληλα προσπαθεί να μη γίνεται πιεστική. Μάλιστα, έδωσε και την απάντησή της σχετικά με το αν θα μπορούσε και εκείνη να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον, ακολουθώντας τα βήματα του συζύγου της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

«Νομίζω ότι είμαι λίγο πιο αυστηρή εγώ με το παιδί, αλλά δεν θέλω και να το πιέζω», εξομολογήθηκε αρχικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Ξεκίνησα με την Ελεονώρα Μελέτη. Με έχει στηρίξει, την αγαπάω, είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Ένα τηλεπαιχνίδι θα ήθελα να κάνω, ήμουν πολύ κοντά στο να γίνει».

«Δεν έχω σκεφτεί την πολιτική, είναι κάτι πολύ ιερό. Πρέπει να συγκεντρωθείς εκεί, δεν είναι μόδα», ανέφερε έπειτα η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή τα σχόλια για τον καλό της και την υποψηφιότητα που έθεσε.