Έσπασαν και έκλεψαν το αμάξι του Λάμπρου Κωνσταντάρα - Ανατριχιάζει το βίντεο μετά το άγριο σκηνικό

Τι πήραν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ένα από τα πρόσωπα του Survivor που συνεχίζουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα, όχι επειδή βρίσκεται στο All Star Game, αλλά επειδή σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον κύκλο και, μάλιστα αποκαλύπτει πολλές από τις λεπτομέρειες που κανείς δεν γνωρίζει για τους παίκτες, τις ίντριγκές τους και τα παρασκήνια των καβγάδων τους (δείτε εδώ την αλήθεια για τα όργια στο νοσοκομείο του ριάλιτι).

Πρόσφατα, μάλιστα, ανακοίνωσε πως υπήρξε παίκτης που είχε μαζί του συσκευή ευχαρίστησης, αλλά δεν κατάφερε να την πάρει μαζί του, αφού πέρασε από έλεγχο.

«Επειδή ήμασταν πάντα alert και εκτεθειμένοι σε έλεγχο, είδα 3-4 φορές έκτακτο έλεγχο. Και βρήκαν 2-3 φορές πραγματάκια. Βρήκαν μία συσκευή που θέλει φόρτιση και δεν είναι κινητό. Χρησιμοποιείται για τη γενικότερη ευχαρίστηση και φορτίζεται» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και προκλήθηκε μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς όλοι είχαν στο μυαλό τους μια.... περίεργη συσκευή. Αμέσως, όμως, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για καπνικό προϊόν και όχι για σεξουαλικό.

Έσπασαν και έκλεψαν το αμάξι του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Χαμός, ωστόσο, έγινε με τον δημοσιογράφο το βράδυ της Δευτέρας 20/2, καθώς με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε μεγάλη ανησυχία. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως του έσπασαν το αμάξι και τον έκλεψαν και ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος, ευτυχώς, μόνο με το δυσάρεστο θέαμα του διαλυμένου αυτοκινήτου του.

Είχαν σπάσει το τζάμι της πίσω πόρτας από την μεριά του οδηγού και πήραν την τσάντα που είχε αφήσει στο κάθισμα εκτεθειμένη. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, στη συνέχεια, πρόκειται για την τσάντα που είχε αποκτήσει κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Καλή πήγε αυτό. Το μόνο που μου έκλεψαν είναι η τσάντα από το Survivor – True Fact», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του, με τα μηνύματα από το κοινό του να τον "κατακλύζουν".