Super Κική: «Μας παίρνουν τα κινητά!» - Η φωτογραφία της μέσα στο περιπολικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Είναι η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για την Super Κική, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 20/2 βρέθηκε στο κρατητήριο, χωρίς ουσιαστικά να φταίει. Η ίδια, πιο συγκεκριμένα, προσπάθησε να βοηθήσει μία φίλη της η οποία κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της, αλλά στην προσπάθειά της να κάνει τον θύτη να "πληρώσει", βρέθηκε εκείνη πίσω από τα σίδερα.

«Εδώ και μήνες παρενοχλεί ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και φίλης μου, της Ανδρέας και εμένα και εκείνη επειδή τον χώρισε, λόγω του αλκοολισμού του. Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα!

Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια» ανέφερε αρχικά η Super Κική.

«Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Η φωτογραφία της Super Κικής μέσα από το περιπολικό

Λίγες ώρες μετά από όλη αυτή την αναταραχή, λοιπόν, με την ίδια να συνεχίζει να προσπαθεί να ξεμπερδέψει από όλο αυτό μαζί με την φίλη της, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως μεταφέρθηκε στο τμήμα Νέας Σμύρνης και, μάλιστα, δημοσίευσε και μία φωτογραφία μέσα από το περιπολικό.

«Είμαστε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης. Μας παίρνουν τα κινητά! Και αύριο στις 9 θα μας πάνε στην Ευελπίδων. Είναι η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της, με το κοινό της να μην έχει σταματήσει να ανησυχεί και να θέλει να μάθει τι συμβαίνει.

Super Κική ανάρτηση φυλακή

Super Κική περιπολικό