«Μετά από όλα αυτά, μιλάει για εγκράτεια! Ποιος; Η Καρολίνα» - Η Μαρία Αντωνά "ξεφτίλισε" δημόσια την Καλύβα

«Είναι ρόλος η Καρολίνα! Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της για το...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μετά από όλα αυτά, μιλάει για εγκράτεια! Ποιος; Η Καρολίνα» - Η Μαρία Αντωνά

Χαμό έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε η Καρολίνα στον Νίκο Μουτσινά χθες 20/2 το μεσημέρι, την οποία μεταξύ άλλων σχολίασε και η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Τρίτης 21/2. Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά, με αφορμή το περιστατικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο επεισόδιο της Κυριακής 19/2, κατέκρινε τη στάση της Καρολίνας και όσα δήλωσε η ίδια χθες.

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή. Ήμασταν φίλες. Όποτε ήθελε εκείνη κι επιθυμούσε, την προπονούσα», είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα -δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.

Χαμός με την συνέντευξη της Καρολίνας

«Ο Ατζούν φαίνεται ότι στέλνει αυτά τα άτομα μόνο και μόνο για να ενημερώσουν τι έχει γίνει. Ήταν ένα αγορασμένο σκετς, γι’ αυτό μπήκε, για να λύσει την παρεξήγηση. Ήταν αναμενόμενο ότι θα περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα πει στον Μάριο και πώς θα ξεσπάσει» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Δεν θα ήταν και αναμενόμενη συμπεριφορά το να μπει και να μην κάνει τίποτα. Όχι ότι αυτή η αντίδραση, που τελματώθηκε τόσο πολύ, ήταν ωραίο τηλεοπτικά. Απλώς είναι πολλά μαζεμένα που της ήρθαν» σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά.

«Την Καρολίνα τη συμφέρει να πει αυτό που θέλει να πει. Πρέπει λέει να της έχει φύγει ο θυμός, μετά από έναν μήνα. Όχι, ρε φίλε, γιατί να της έχει φύγει ο θυμός;» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Εδώ είπε χθες ότι η εγκράτεια είναι αρετή. Εκεί μου έπεσαν όλα τα μαλλιά. Μετά από όλα αυτά, μιλάει για εγκράτεια… ποιος; Η Καρολίνα. Εμένα δεν με πείθει αυτή η σιγουριά. Είναι ρόλος η Καρολίνα. Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της για το τι ακριβώς θα δει μέσα στο παιχνίδι» είπε η Μαρία Αντωνά.