«Αν το κάνει αυτό, εμείς Φιλάκια!» - Τα σχόλια του Μακαλιά για την Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αν το κάνει αυτό, εμείς Φιλάκια!» - Τα σχόλια του Μακαλιά για την Μαγγίρα

Το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για την κόρη της (δείτε την εδώ) μίλησε στην κάμερα του OPEN για μια πιθανή συνεργασία με την αδελφή της, αλλά και μόνη της.

Ακόμη, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη στον ALPHA και εκεί ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε μια ατάκα, για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι δηλώσεις της Μαγγίρα και η ατάκα του Μακαλιά

«Θα έκανα εκπομπή σαν αυτή της Μπέττυς αλλά λίγο διαφορετικά. Και μαζί με τη Μπέττυ, πολύ ευχαρίστως. Έχω ιδέες που τις έχω βάλει κάτω, τις έχω γράψει, κάπου τις έχω στείλει. Σπόρος είναι, όταν βρει το γόνιμο έδαφος θα ανθίσει» δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα στους δημοσιογράφους.

«Πολλές φορές έχουμε γράψει εκπομπές με την αδελφή μου, τις έχουμε προτείνει στα κανάλια, άρεσαν. Από το να αρέσει μέχρι να γίνει είναι μεγάλη η διαδρομή. Μακάρι να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε κάτι μαζί. Τα shows μας νομίζω ότι είναι πολύ επιτυχημένα» σχολίασε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αν κάνουν κάτι μαζί, εμείς οι τρεις καταλάβατε… φιλάκια. Μόνο ο Κοκλώνης θα κάνει show;» είπε με χιούμορ στους συνεργάτες του ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να προσθέτει από την πλευρά του: «Θα κάνουμε κάτι μόνοι μας μετά και θα παίζουμε απέναντι από εσάς».

«Πιστεύεις ότι είμαι ο Κοκλώνης και το κρύβω; Μπορώ να κάνω τέτοια shows και δεν τα κάνω; Ο Νίκος τα κάνει, γιατί μπορεί και τα κάνει. Τα κάνει μόνος του. Εγώ θα κάνω την παραγωγή; Και το παρουσιάζει ο ίδιος. Σε εμένα θα το δώσει;» απάντησε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Να του πεις να σου κάνει παραγωγή σε άλλη εκπομπή. Όλα αυτός θα τα παρουσιάζει;» είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.