Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και...» - Η απάντηση του τραγουδιστή στον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και...» - Η απάντηση του τραγουδιστή στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ενημερωτική εκπομπή «πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννη Πλούταρχος. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε αποκαλύψει κάτι από το παρελθόν του (δείτε εδώ τι) απάντσε στα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον ίδιο.

To “Στην υγειά μας” μου άφησε πολλά παράσημα. Πάρα πολύ με σημάδεψε η εκπομπή που έκανα για τον Μάνο Ελευθερίου. Το “Στην υγειά μας” ήταν δική μου ιδέα. Δεν με απογοήτευσε κάποιος αλλά υπήρξαν κάποιοι που έκαναν πράγματα που δεν το περίμενα και κυρίως οι έντεχνοι.

Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Έγινε κάτι με τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, θύμωσα πολύ και είπα “δεν μπορείς να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα”. Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είπε βεβαίως και μετά εξαφανίστηκε. Δηλαδή επειδή ο Σταύρος δεν ήταν πια στα πράγματα και δεν μπορεί να σου γράψει τραγούδια;» είπε χαρακτηριστικά.

Για το τέλος της εκπομπής είπε ότι «κάτι κουράστηκε μέσα μου. Με τους ανθρώπους του καναλιού δεν είχα πολλά πολλά και κάτι συμπεριφορές που ήταν άθλιες τις καθάρισα αμέσως. Όχι μόνο δεν πόνεσα όταν σταμάτησε αλλά έφυγε και ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου

«Είπα ότι αν κατέβω από τη μηχανή σημαίνει ότι γέρασα» ανέφερε.

«Φτάσαμε σε βλακώδεις συμπεριφορές, να μην μπορεί να μιλήσει ο σκηνοθέτης στον ηθοποιό» είπε για το Metoo.

«Πάθαινα κάτι κράμπες και κάνουμε υπέρηχο στον θυρεοειδή και πάει παρακάτω, κάνει μία παύση και κατάλαβα ότι ήταν καρκίνος, στο νεφρό» ανέφερε για τον καρκίνο που πέρασε.

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν» δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στην εκπομπή “Πρωινό” αντικρούοντας έτσι τους ισχυρισμούς του Σπύρου Παπαδόπουλου.