Με λίγες λέξεις τους "άδειασε" και ηρέμησε - Η αποκάλυψη του Κρις Σταμούλη στον αέρα του "Καλό μεσημεράκι"

«Δεν ψάρευε όλη η ομάδα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με λίγες λέξεις τους

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος ο Κρις Σταμούλης. Ο δικηγόρος και πρώην παίκτης του survivor all star, που οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του, προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις (δείτε τες εδώ) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για την εμπειρία από το ριάλιτι επιβίωσης και όχι μόνο.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αγαπά πάρα πολύ το survivor και ότι θα ήθελε να πηγαίνει συνέχεια αν του δινόταν η ευκαιρία.

Οι δηλώσεις του Κρις Σταμούλη για το survivor all star

Ο παίκτης που αποχώρησε τελευταία από το ριάλιτι μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και αφού δήλωσε ότι το ριάλιτι είναι εθιστικό είπε:

«Το ότι βοηθάμε τη διαβίωση στην καλύβα κάνοντας δουλειές είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο του κόσμου. Το πρωί ξυπνάμε ό,τι ώρα να ναι όταν δεν έχουμε αγώνισμα. Γενικά νωρίς. Αφού κοιμάσαι με το που δύσει ο ήλιος, κοιμάσαι ένα 8ωρο-10ωρο είσαι φρεσκαδούρα.

Οι φοβερές δουλειές είναι κουβάλημα ξύλων. Λένε ότι δεν έκανα δουλειές αλλά έκανα τη δυσκολότερη. Έπρεπε να ψάξεις τα ξύλα, να τα κάνεις ντάνες και να κάνεις δυο διαδρομές. Προσφερόμουν και πήγαινα συνέχεια με τον Τάκη.

Πάμε μετά σε σπάσιμο καρύδας και μετά να την ξεκολλήσεις με το κουτάλι, κι αυτό αστείο. Τρίψιμο καρύδας γιατί κάναμε ένα φοβερό πιάτο μαζί με το ρύζι τρίβαμε καρύδα για να γεμίζει. Συνήθως ο Βασάλος μαγειρεύει. Για seasoning είχαμε το αλάτι της θάλασσας. Αυτή τη δουλειά την έκανε ο Ηλίας. Δεν ψάρευε όλη η ομάδα, ο Τάκης ψάρευε» είπε.

Η πρώτη ανάρτηση του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Την Δευτέρα 20/1, όμως, αφού επέστρεψε στο σπίτι του με καθαρό μυαλό, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία δεν αναφέρθηκε σε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά μίλησε για όλα όσα έζησε στο νησί με τους συμπαίκτες του ως μία εμπειρία που θα την θυμάται πάντα και, μάλιστα, έδωσε ραντεβού με το κοινό του, υποσχόμενος πως θα τον δούμε όλοι κάπου αλλού.

«Πείνα, αγωνίσματα, συμβούλια, ήλιος, θάλασσα και…ποίηση. Είμαι ευλογημένος που μπόρεσα να ξαναζήσω αυτή την περιπέτεια με τις τόσο μοναδικές και έντονες στιγμές. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με στήριξε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ραντεβού σε επόμενες περιπέτειες… Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία”», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.