Λίγο πριν τη σύλληψή της Super Κική: «Τα χρόνια στη φυλακή...» - Η προφητική συνέντευξή της

Όσα είχε πει λίγο πριν της περάσουν χειροπέδες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίγο πριν τη σύλληψή της Super Κική: «Τα χρόνια στη φυλακή...» - Η προφητική συνέντευξή της

Η Super Κική είναι μια προσωπικότητα, η οποία έχει καταφέρει να απασχολεί τα μέσα όλα αυτά τα χρόνια που είναι γνωστή από την παρουσία της, που έχει στα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή, αφού σε ένα σημείο βιοπορίζεται και έτσι.

Πρόσφατα ωστόσο, το όνομά της έγινε για άλλη μια φορά πρώτο θέμα, αφού βρέθηκε να κρατείται στο τμήμα μαζί με άλλες δύο φίλες της, η μία εκ των οποίων είναι και η νέα της συνεργάτιδα της και από ότι έγινε γνωστό χρειάστηκε τη βοήθεια της (δείτε εδώ τις οργισμένες δηλώσεις της μητέρας της).

Μάλιστα, η εκπομπή Πρωινό Μας, εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της μέσα από το κρατητήριο και φωτογραφίες με χειροπέδες στα χέρια.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, πολλά χρόνια προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δε μπορεί, είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει το παιδί της. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι, έμενε στο σπίτι μου τους 3 τελευταίους μήνες, αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος.

Eμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή σκέψου. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, όλοι μαζί κρατήστε. Δεν πα να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Είμαστε σε πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με κινητά και χωρίς χειροπέδες», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Αίσθηση παράλληλα προκαλεί το γεγονός, πως η Super Κική είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Mega Καλημέρα λίγο πριν από την περιπέτεια, που είχε, η οποία ωστόσο προβλήθηκε την Τρίτη 21/2 με την ίδια να μιλάει για πολύ προσωπικά ζητήματα, αλλά και για τα χρόνια, που είχε περάσει στο παρελθόν στη φυλακή.

Οι περιγραφές της Super Kική για τα δύσκολα σημεία της ζωής της

«Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο ότι βλέπαμε στις ταινίες. Φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί. Προτιμώ να έχω λιγότερα λεφτά, πάρα να ταλαιπωρούμαι. Η τηλεόραση είναι μία δύσκολη έως απαίσια δουλειά. Εάν μου το ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απήχηση από τον κόσμο, οι πιο κοντινοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα.

Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απέβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου», είπε η Super Κική.