Τα έπινε με φίλους - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Φωτογραφίες από την έξοδό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Οι φήμες περί χωρισμού είχαν ξεκινήσει μήνες τώρα, ωστόσο ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ούτε ο Σπύρος Δημητρίου τις επιβεβαίωσαν ποτέ, μιας και στις τηλεοπτικές κάμερες δήλωναν πως όλα μεταξύ τους είναι μια χαρά.

Όμως χθες, 21/2, επιβεβαιώθηκε το τέλος που έβαλαν στην σχέση τους, 2,5 χρόνια μάλιστα μετά τον κρυφό τους γάμο στις Σπέτσες, με την αίτηση διαζυγίου να έχει ήδη κατατεθεί από το ζευγάρι. Βέβαια, όπως έγινε γνωστό, το διαζύγιο είναι βελούδινο αφού βγαίνει συναινετικό και οι 2 τους διατηρούν καλές ακόμα σχέσεις.

Η πρώτη έξοδος του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 22/2, η εκπομπή Happy Day μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό τους, όπου τον βλέπουμε σε μια ταβέρνα με φίλους, να τρώνε και να πίνουν -δείτε εδώ και την πρώτη εμφάνιση της Ελεωνόρας.

Μάλιστα, αμέσως μετά, η εκπομπή έπαιξε και τις πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος είναι καλός φίλος του δικηγόρου και μάλιστα κι εκείνος από πλευράς του επιβεβαίωσε το διαζύγιό τους.

«Είναι κάτι που το πληροφορήθηκα κι εγώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι πολύ φίλος μου ο Σπύρος Δημητρίου, είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και πολύ καλό παιδί. Πραγματικά στεναχωρήθηκα, αλλά εύχομαι κάθε τι το οποίο γίνεται στη ζωή είναι για καλό.

Επειδή γνωρίζω τον Σπύρο εκτιμώ ότι αυτή η απόφαση που πήρε θα είναι συνειδητή και θα είναι καλό και για εκείνον και για την πρώην σύζυγό του. Νομίζω ότι είναι μια συνειδητοποιημένη επιλογή αυτή η οποία έγινε», είπε ο Πέτρος Κουσουλός ενώ συνέχισε τονίζοντας΅: «Ο Σπύρος και η Ελεωνόρα είναι νέοι άνθρωποι και έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».