Έπεσε κάτω και γέμισε μελανιές - Τι συνέβη χθες 21/2 με την Ελένη Μενεγάκη

Και κάπως έτσι πήγε η πρώτη της μέρα στο γυμναστήριο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσε κάτω και γέμισε μελανιές - Τι συνέβη χθες 21/2 με την Ελένη Μενεγάκη

«Σήμερα θα πάω να κάνω το δοκιμαστικό, πέρασαν 8 χρόνια από όταν είχα κάνει τελευταία γυμναστική», αποκάλυψε χθες 21/2 στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη, ανακοινώνοντας έτσι την απόφαση που πήρε.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ντυμένη αθλητικά και οι followers της άρχισαν να σχολιάζουν την επιλογή της, είτε αρνητικά είτε θετικά φυσικά -δείτε την εδώ

Σήμερα 22/2 λοιπόν η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά ξεκίνησε την εκπομπή της με ανεβασμένη διάθεση και φυσικά, μιλώντας με τους συνεργάτες της, αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη μέρα στο γυμναστήριο.

Δεν πήγε και τόσο καλά για την Ελένη Μενεγάκη η πρώτη μέρα στο γυμναστήριο

Αρχικά είπε ότι είναι ευδιάθετη και οφείλεται στη γυμναστική, ενώ τόνισε ότι δεν έκανε αερόβια και δεν κουράστηκε, αναφέροντας μάλιστα πως η μία ώρα πέρασε γρήγορα και δεν θα έκανε ποτέ αερόβια.

«Μία φορά έκανα αερόβια με γυμνάστρια την Βαρβάρα, την είπα βάρβαρη και δεν με ξαναείδε….», είπε η Ελένη Μενεγάκη και αμέσως ξέσπασαν όλοι σε γέλια. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πόσες φορές θα πηγαίνει και είπε «κάτσε να δω να πηγαίνω μία φορά… πραγματικά μία απόφαση είναι», αποκαλύπτοντας πως όταν τελείωσε η γυμναστική της, έφαγε τούμπα και πήγε στο σπίτι της με μία μεγάλη μελανιά!

«Βρε λέτε να έφαγα τούμπα για να πάω στο σπίτι και να τους πω ότι πονάω από τη γυμναστική;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Η δίαιτα της Ελένης

Η παρουσιάστρια είναι τόσο ακομπλεξάριστη (δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό) και έχει “χτίσει” μια τέτοια σχέση με το τηλεοπτικό κοινό που δεν διστάζει ενίοτε να παραδέχεται μπροστά στον φακό για τα κιλά που παίρνει όταν ξεφεύγει διατροφικά, έχει ζυγιστεί μάλιστα live στην τηλεόραση! Η Ελένη Μενεγάκη λέει “ναι” στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

  • ΠΡΩΙΝΟ:Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ:Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα