«Είχα φυγαδευτεί...» - Η Φαίη Σκορδά ''έσπασε'' τη σιωπή της για τον ΑΝΤ1 10 χρόνια μετά τη συνεργασία τους

Δείτε αναλυτικά τι είχε συμβεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχα φυγαδευτεί...» - Η Φαίη Σκορδά ''έσπασε'' τη σιωπή της για τον ΑΝΤ1 10 χρόνια μετά τη συνεργασία τους

Η Ελίνα Παπίλα είναι ένα πρόσωπο, που έχουμε γνωρίσει μέσα από την πορεία της στο ραδιόφωνο, ωστόσο πέρυσι έκανε την προσπάθειά της να βρεθεί και μπροστά από τα φώτα με την πρωινή εκπομπή, που ανέλαβε στο Star.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και έτσι βρίσκεται και πάλι με ραδιοφωνική εκπομπή, ωστόσο τελευταία τη θέλουν και πάλι σε συζητήσεις με πολύ μεγάλο κανάλι.

Πιο αναλυτικά λέγεται, πως μιλάει έντονα τελευταία με σκοπό να αναλάβει νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 με τον σταθμό να μη θέλει να αποκαλύψει κάτι για την ώρα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τη φυγαδέψει (δείτε εδώ τι έγινε).

Η Παπίλα σε πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με το εάν όντως έφτασε στο σημείο να φυγαδευτεί απάντησε:

«Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμη. Έχω μπει σε έναν πολύ ωραίο κύκλο συζητήσεων και είμαι πολύ χαρούμενη. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε όλα», ανέφερε η Ελίνα Παπίλα, θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις.

«Με τη Βίκυ (Χατζηβασιλείου) γνωριστήκαμε για αυτή την εκπομπή. Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί της. Αυτή η εκπομπή που λες μακάρι να γίνει. Δεν έχω κάτι να σου πω. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να έχω;».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Εδώ θα είμαι και θα σας τα πω όλα. Θα σας περιμένω εγώ την επόμενη φορά», κατέληξε την ώρα που έφευγε βιαστικά.

Μια πολύ σημαντική θέση ακούσαμε την Τετάρτη 22/2 από τη Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν κομμάτι του ΑΝΤ1 για 10 χρόνια με την ίδια να αποκαλύπτει αν ο σταθμός, θα μπορούσε να κάνε μια κίνηση ''φυγάδευσης''.

Το έντονο σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον ΑΝΤ1

«Ότι ένας παραγωγός παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει αυτό; Δε θα ήταν η παραγωγή, θα ήταν κάποιος άλλος. Δε γίνεται να είναι από την παραγωγή. Δε ξέρω, εγώ εκεί βάζω ένα ερωτηματικό. Ήμουν δέκα χρόνια εκεί, τους ξέρω όλους προσωπικά. Εγώ είχα φυγαδευτεί επειδή το ήθελα εγώ, δε με έβαλε κάποιος άλλον να φυγαδευτώ. Τι λέμε παιδιά τώρα; Να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Να έρθουν τώρα σε μένα και να μου πουν “έλα φυγαδεύσου”», είπε η Φαίη Σκορδά.