«Δυο "γάιδαροι" μαλώνανε...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα ανάμεσα σε Αρναούτογλου & Λιάγκα

«Αν ήμουν ο ΑΝΤ1 θα τους έλεγα ελάτε εδώ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δυο

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί μία κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν με τον δεύτερο να θέλει να πάρει την θέση του πρώτου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα "καρφιά" του παρουσιαστή του The 2night Show).

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο πρώτος, ίσως, που ανέφερε δημόσια πως τα δύο αυτά πρόσωπα δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, λέγοντας συγκεκριμένα στην εκπομπή του MEGA, Ελένη:

«Ουσιαστικά ο Γρηγόρης έχει ξενερώσει γιατί ο Γιώργος δεν χάνει ευκαιρία να λέει από τον αέρα του Πρωινού ότι ό,τι είναι να γίνει προφανώς και θα με ρωτήσουν. “Δεν μπορείτε να λέτε όλοι ότι συζητά ο Γρηγόρης και δεν το ξέρω εγώ, θα μου το είχε πει το κανάλι”. Το λέει σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιώργος ακούει, δεν τα λέει. Κοιτάξτε, έχουν beef! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Λιάγκας δεν έχει πάει στο The 2Night Show που είναι το βασικό late night του καναλιού. Υπάρχει beef.

Καλώς ή κακώς αυτοί οι δύο δεν τα πάνε καλά και το παίρνω πάνω μου. Το λέω εγώ. Δεν είναι η καλύτερή τους. Θεωρώ ότι αντικρούονται. Όπως ο Αρναούτογλου με τον Κανάκη, έτσι και ο Αρναούτογλου με τον Λιάγκα. Ο ΑΝΤ1 αυτά τα δύο beef έχει να αντιμετωπίσει».

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την "κόντρα" ανάμεσα σε Λιάγκα & Αρναούτογλου

Την Τετάρτη 22/2, μάλιστα, επανήλθε στο ζήτημα αυτό, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιλογή του να κάνει ξανά πρωινό, εξηγώντας ποια θα ήταν η κίνησή του σε περίπτωση που ήταν εκείνος παραγωγός του σταθμού, ενώ έληξε τις δηλώσεις του με μία φράση "κόλαφο".

«Τι ωραία που είναι στον ΑΝΤ1, θα ξαναγυρίσω στον ΑΝΤ1. Ο Γρηγόρης λέει θέλει να κάνει το πρωινό του αλλουνού, ο άλλος θέλει να κάνει το βράδυ του αλλουνού. Καλώς ή κακώς την ώρα που λέει ο Γρηγόρης πώς θα έκανε ιδανικά το πρωινό, εκείνη την ώρα υπάρχει ενεργό πρωινό και μάλιστα πάει και καλά με τον Γιώργο. Όταν ο Γιώργος λέει στη Μιμή Ντενίση ότι του έχουν κάνει πρόταση για βραδινό, εκείνη τη στιγμή υπάρχει ενεργό βραδινό late night επιτυχημένο, του Γρηγόρη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν ήμουν ο ΑΝΤ1 θα τους έλεγα ελάτε εδώ, εσύ Κανάκη κάτσε εκεί να βλέπεις γιατί θα έρθει η σειρά σου. Εσύ Γρηγόρη θες να κάνεις το πρωινό, ναι. Εσύ Λιάγκα θες να κάνεις το βραδινό; Κάντε τράμπα! Εκτός αν θέλει ο ένας να κρατήσει το βραδινό και να κάνει και το πρωινό και αντίστοιχα ο άλλος να κρατήσει το πρωινό και να κάνει και βραδινό. Που σημαίνει ότι εγώ θα μείνω για πάντα πανελίστας».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δυο "γάιδαροι" μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Θέλουν να τα κάνουν όλα και τσακώνονται κιόλας».