«Όταν μου ζήτησε στην αρχή να...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Εγώ τον σέρνω σε όλα τα ταξίδια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν μου ζήτησε στην αρχή να...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη τις προάλλες βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια αυτής, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για την σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη, έχοντας αφήσει πίσω της το παρελθόν της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη παρόλο που μαζί έχουν ένα παιδί (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την επιμέλεια του παιδιού).

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε αρχικά στους αγώνες με τα ιστορικά αυτοκίνητα στους οποίους συμμετέχει ο διάσημος σεφ και σύζυγός της, εξηγώντας πως πηγαίνει και εκείνη μαζί του σχεδόν κάθε φορά και μάλιστα έχουν κερδίσει και πολλά βραβεία μαζί, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε μία εξομολόγηση για εκείνον.

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Δεν κινδυνεύεις παρόλο που υπάρχουν δύσκολες διαδρομές αλλά είναι να ξέρει ο οδηγός να χειρίζεται την οδήγηση. Ο Λευτέρης ευτυχώς είναι καλός οδηγός. Εγώ είμαι συνοδηγός, λέω έχεις 33 δευτερόλεπτα να περάσεις αυτή την πινακίδα. Εμάς τρέχουν διάφοροι αλλά κυνηγάς τον εαυτό σου ουσιαστικά. Να κάνεις καλό χρόνο, να μην πάρεις ποινή, να μη χάσεις τον δρόμο.

Όταν μου ζήτησε στην αρχή να το κάνω λέω με κοροϊδεύει. Το προσπάθησα πέρυσι τον Φεβρουάριο στον γύρο της Αττικής. Κοιτούσα κάτι χωράφια, αναρωτιόμουν πώς μένουν εκεί, πόσα ενοίκια δίνουν, αν έχει υγρασία. Μετά πορώνομαι εγώ γιατί δεν θέλω να χάνω. Δεν φοβήθηκα ποτέ εκτός από τον 24ωρο που πετάγονταν κάτι λαγοί κάτι τέτοια. Έχει πάρα πολύ κόσμο, είναι περίπου 100 πληρώματα. Έχουν άτομα που το έχουν οργανώσει όλο αυτό», ανέφερε.

Σχετικά με το πώς είναι ο σύζυγός της και εάν την ακολουθεί την ίδια στις δικές της δραστηριότητες, επισήμανε: «Ο Λευτέρης δε λέει ποτέ όχι, δεν βαριέται ποτέ, δεν είναι αρνητικός, δεν μπορεί τους ανθρώπους που βαριούνται. Εγώ τον σέρνω σε όλα τα ταξίδια, όταν δεν είναι για δική του δουλειά και πάντα καταφέρνει και μου χώνει και μια δουλειά μέσα. Πάει και βλέπει εστιατόρια το οποίο είναι μια διαδικασία».