«Τι να κάνουμε ρε παιδιά! Σκοτώστε με!» - Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για το επίμαχο βίντεο με τις δίδυμες στο αεροδρόμιο

« Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: εκεί, εκεί, εκεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι να κάνουμε ρε παιδιά! Σκοτώστε με!» - Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για το επίμαχο βίντεο με τις δίδυμες στο αεροδρόμιο

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν από λίγες ημέρες με ένα βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες στο αεροδρόμιο, το οποίο και διέγραψε λίγες ώρες αργότερα. Στο εν λόγω βίντεο, είχε βάλει τις μικρές στη ζώνη μεταφοράς αποσκευών, με τους διαδικτυακούς της φίλους να τους κράζουν έντονα, πως βάζουν τα παιδιά σε κίνδυνο - δείτε εδώ την ανάρτηση και τα σχόλια.

Αρχικά μετά το περιστατικό, την δική του απάντησε είχε δώσει ο Σάκης Τανιμανίδης λέγοντας: «Αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια, θα αγχωθώ. Όσα περισσότερα πράγματα κάνει κάποιος στη ζωή του, λογικό είναι να έχει και κάποια αρνητικά σχόλια. Όσο υπάρχουν, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά».

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για το επίμαχο βίντεο

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε:

«Έχουμε αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά» δήλωσε για τις δίδυμες.

«Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, κάνω κάποια πράγματα εδώ και 1-1μιση μήνα, οπότε τις αφήνω το πρωί. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Είναι δύσκολο για όλους τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι να δούμε τα παιδιά μας», πρόσθεσε λέγοντας πως θέλει και άλλο παιδάκι.

Για το επίμαχο βίντεο που ανέβασε στο Instagram με τις δίδυμες είπε:

«Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: εκεί, εκεί, εκεί. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».