«Ήμασταν ένα ζευγάρι που...» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Όλα αυτά τα χρόνια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πρωί της Πέμπτης 23/2. Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στο παιχνίδι -δείτε εδώ την αποκάλυψη που είχε για την μυστική συμφωνία των παικτών με τον Ατζούν.

Μάλιστα, όταν η συζήτηση προχώρησε στο προσωπικό κομμάτι και συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, η ίδια με ευγενικό τρόπο δεν θέλησε να απαντήσει.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Θα μου επιτρέψεις να μην σου απαντήσω με όλο τον σεβασμό, καταλαβαίνω τη δουλειά που κάνεις γιατί την έχω κάνει κι εγώ. Ωστόσο, έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε βγάλει τον κόσμο έξω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν ένα ζευγάρι που έβγαζε φωτογραφίες, αλλά έχουμε πει κι εγώ κι ο Κωνσταντίνος ότι πλέον δεν θα το κάνουμε αυτό, όχι γιατί θέλουμε να κρατήσουμε κάτι μυστικό ή κρυφό ή με ερωτηματικό ή μυστήριο, αλλά με τα χρόνια εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η έντονη ενόχληση της για την σχέση Βασάλου & Σοφιάνας

Στις τηλεοπτικές της κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/01 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Survivor All Star αλλά και στο αν είχε καταλάβει την σχέση του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ενοχλήθηκε έντονα, όταν ρωτήθηκε ξανά για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα σενάρια για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανοιχτά στο DownTown Κύπρου, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή...

«Έχει βγει η φήμη ότι και εσύ έχεις μια άλλη σχέση, αλλά και ο Κωνσταντίνος ακούστηκε ότι είναι με τη Σοφιάννα Αβραμάκη…», της είπε η δημοσιογράφος με την Ευρυδίκη να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Εγώ εδώ είμαι για να μιλήσω για το Survivor. Αγάπη μου γλυκιά, σέβομαι τη δουλειά σου, εκτιμώ ότι είστε όλοι εδώ και με περιμένατε να βγω. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου», απάντησε με έντονο ύφος.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Survivor All Star: «Θεωρώ ότι το format δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που αποχωρείς οικειοθελώς, δεν μπορείς να ξαναμπείς, αυτό συμβαίνει και στους προηγούμενους κύκλους. Όπως επίσης και όποιος παίκτης αποχωρεί από την απόφαση κοινού, δεν είναι και σωστό να ξαναμπεί», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.